Βrad Pitt-Jennifer Aniston: Πάνε για επανασύνδεση; Ήδη τής έκανε δώρο 70 εκατομμυρίων (!)

Δημοσιεύθηκε: 3 Μαΐου 2019 12:00
Βrad Pitt-Jennifer Aniston: Πάνε για επανασύνδεση; Ήδη τής έκανε δώρο 70 εκατομμυρίων (!)

Όλοι όσοι ασχολείστε με το πρώην ζευγάρι, ξέρετε πως ο Brad Pitt είχε πάει στο πάρτι γενεθλίων της Jennifer Aniston τον Φλεβάρη. Πλην όμως, για να μην λεχθούν πολλά-πολλά, έφευγε απ’ την πίσω πόρτα. Τότε, ο φωτογραφικός φακός τον είχε «τσακώσει» βέβαια, οπότε ειπώθηκαν πολλά… περισσότερα (απ’ όσα υπολόγιζε ο σταρ).

Έκτοτε και μετά το πολύκροτο διαζύγιό του με την Angelina Jolie, καθώς και έπειτα από τον χωρισμό της Jen με τον Justin Theroux -καλά, η ελληνοπούλα έχει… σερί σχέσεων- λένε ότι είναι ξανά μαζί.

Μάλιστα, έχουν πάρει φωτιά τελευταία τα χολιγουντιανά «πηγαδάκια». Πρόσφατα, φίλη της τόνιζε ότι «πήρε πολύ βαριά την απώλεια του σπιτιού που είχαν αγοράσει με τον Bradd στο Μπέβερλι Χιλς, το οποίο είχε πουληθεί τότε (2005) στο πλαίσιο του οικονομικού διακανονισμού για το διαζύγιο. Ήταν το σπίτι των ονείρων της και το γεγονός ότι αναγκάστηκε να το αποχωριστεί είχε ακόμα πιο βαρύ το πένθος του χωρισμού

Τα νέα είναι αξίας 70 εκατομμυρίων

Ευτυχώς λοιπόν, που ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού αποφάσισε να το πουλήσει και έτσι ο Bradd είχε τη δυνατότητα να το ανακτήσει και να της το… επιστρέψει. Η τιμή του ακινήτου είναι 70 εκατομμύρια ευρώ και μένει να δούμε αν το δώρο θα συνοδεύεται και από τον δωρητή.