Παραλειπόμενα απ’ τα British Fashion Awards (φωτογραφίες)

13 Δεκεμβρίου 2018 13:24

Στον απόηχο των British Fashion Awards, σήμερα προσθέτουμε κάποια ντεσού που αξίζει ν’ αναφερθούν. Και αφορούν όχι μόνο τη Σήλια Κριθαριώτη -που έκανε τη διαφορά με τα υπέροχα κομμάτια της, που επέλεξαν σταρ, όπως γράφαμε χθες- αλλά και τη Rita Ora κι Ελληνίδες κοσμικές. 

Η Σήλια Κριθαριώτη, οι προσωπικότητες που φόρεσαν ρούχα της στο Royal Albert Hall, εκτός απ’ το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret που γράφαμε χθες, ήταν και η Ρόη Αποστολοπούλου, η οποία έφθασε στο Λονδίνο από την Αθήνα ακριβώς για να παρουσιαστεί στο event, την κατέστησαν σταρ της εκδήλωσης.

Εδώ να προσθέσουμε ότι δεν επιλέχθηκαν τυχαία κομμάτια -Haute Couture, εννοείται της Κριθαριώτη. Οι τουαλέτες της, μακριές και μίνι, είναι κεντημένες με πολύτιμες πέτρες και χειροποίητες δαντέλες, κάτι, που, όπως και να το κάνεις, μετράει πάρα πολύ. Η Cindy Bruna, δε, ήταν η πιο όμορφη σε δημιουργία της Ελληνίδας ντιζάινερ (φωτ. κάτω).

TIP

Ο Pierre Paolo Piccioli κέρδισε το βραβείο του καλύτερου designer της χρονιάς. Είναι ο σχεδιαστής του λατρεμένου ιταλικού οίκου Valentino, αυτός που έχει αναλάβει τα σκήπτρα μετά τη σύνταξη του κραταιού ντιζάινερ. Όσο για τη Rita Ora, εντυπωσιακή, όπως πάντα, πόζαρε και με τη Σήλια Κριθαριώτη κι άλλες celebs, που επέλεξαν creations της. Φαίνεται και απ’ το ενσταντανέ που δημοσιοποίησε η Σήλια στο instagram.

Ντονατέλλα Αδάμου