Σήλια Κριθαριώτη: «Η Ιωάννα Μπέλλα είναι κούκλα, έπεσε σε “γιατρό-εγκληματία”»

19 Νοεμβρίου 2018 20:45

Μια φορά κι έναν καιρό η Βίκυ Καγιά ήταν κολλητή με τη Σήλια Κριθαριώτη. Τότε που κυκλοφορούσε με τον αδελφό της διάσημης και εκτός Ελλάδας κι αγαπημένης πολλών, διεθνούς γκελ, celebs σχεδιάστριας μόδας. Όχι πια. Ετεροχρονισμένα, θα λέγαμε, η Σήλια αποφάσισε να στηρίξει δημοσίως, να δείξει την προτίμησή της στην Ιωάννα Μπέλλα: τη φετινή «Σταρ Ελλάς», που απέρριψε η Βίκυ Καγιά και το υπόλοιπο τιμ της κριτικής επιτροπής του GNTM γιατί είχε βάλει (έστω και προ τριετίας, όπως το ίδιο μοντέλο διατείνεται) σιλικόνη στα χείλη της. 

Τώρα, λοιπόν και έτσι, σαν «μικρομπηχτή» στη Βίκυ (είπαν σε πρώτο χρόνο οι κακοήθεις, όχι εμείς βεβαίως-βεβαίως) η Σήλια μίλησε για την Ιωάννα, τονίζοντας πως την θεωρεί κούκλα. Πρόσθεσε, δε, πως έπεσε σε «γιατρό-εγκληματία».  Η ίδια, αναφορικά με συμμετοχή της σε τηλεοπτική εκπομπή, ξεκαθάρισε: «Μου έχουν προτείνει να είμαι κριτής στο GNTM, αλλά δεν θα ήμουν συνεπής γιατί ταξιδεύω πάρα πολύ. Το μισό χρόνο είμαι στο Λονδίνο» (επομένως, καμία κόντρα με τη Βίκυ, ό,τι κι αν έχει ακουστεί τα τελευταία χρόνια).
Η Σήλια αναφέρθηκε επίσης και στα κορίτσια που θέλουν να γίνουν μοντέλα: «Παλιότερα έβλεπα να έρχονται από σχολές μοντέλων κοριτσάκια που δεν θα γίνονταν ποτέ μοντέλα και το έλεγα γιατί είναι αμαρτία να πληρώνουν δεν ξέρω πόσες χιλιάδες για να τους μάθουν να γίνουν μοντέλο. Το μοντέλο δεν το μαθαίνεις, η φύση σε προικίζει».
Τέλος, μίλησε και για τη συνεργασία της on camera με την Ιωάννα Μπέλλα: «Η Ιωάννα Μπέλλα η οποία είναι κούκλα η κοπέλα, δυστυχώς έπεσε σε ενός εγκληματία τα χέρια που την κατέστρεψε. Πολλές φορές φταίνε και οι ίδιοι οι γιατροί. Να έρχεται σε εσένα μια κούκλα και εσύ να την καταστρέφεις; Της ράβω για τα Μις Υφήλιος και θα την πάρω και στο Παρίσι και πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα αν ακολουθήσει βέβαια αυτά που πρέπει να κάνει».