Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: η Τούλα απαρηγόρητη δεν μπορεί να χωνέψει τον χωρισμό της από τον Σίμο

Δημοσιεύθηκε: 14 Ιουνίου 2021 16:40
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: η Τούλα απαρηγόρητη δεν μπορεί να χωνέψει τον χωρισμό της από τον Σίμο

Η Τούλα απαρηγόρητη δεν μπορεί να χωνέψει τον χωρισμό της από τον Σίμο, ενώ η Αγγέλα παίζει πολύ καλό θέατρο και ο παπάς πέφτει και πάλι στην παγίδα της! Η Μάρμω, πάλι, δέχεται ένα τηλεφώνημα από το εξωτερικό και αντιλαμβάνεται πως ο Βαγγέλας έχει ανοίξει καινούργιες ιστορίες.

Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα ζητούν απαντήσεις στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από τη Δευτέρα 14 έως και την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, στις 20:00.

  Ο Νικόλας φιλάει την Κατερίνα και προχωράει γλυκά, αλλά επιθετικά. Ο Παναγής το αντιλαμβάνεται και ζητάει από την Κατερίνα να μη τον ξαναδεί. Ο Τζώρτζης, επιτέλους, επιβεβαιώνει αυτό, που τόσο καιρό υποστήριζε και κανείς δεν τον πίστευε.

Ο παππούς του είναι ολοζώντανος και είναι ό,τι καλύτερο τού έχει συμβεί. Δυσάρεστα τα νέα για τη Μυρτώ, καθώς μαθαίνει ότι ο πατέρας της το έσκασε, αλλά και ότι ο Μένιος γνώριζε τα πάντα.

Η Καλλιόπη καπελώνει τον Χαραλάμπη στις ετοιμασίες του γάμου τους και ο Χαραλάμπης θυμώνει άσχημα. Τέλος, Κατερίνα και Θοδωρής βρίσκονται έντρομοι μπροστά στον «αναστημένο» παππού τους!