Χαιρέτα μου τον Πλάτανο : Ο Ηλίας εξωθεί τον Σάββα σε παραίτηση!

23 Απριλίου 2022 19:50

Τα γεγονότα «τρέχουν» με καταιγιστικό ρυθμό και οι καταστάσεις περιπλέκονται ακόμη περισσότερο, σκορπώντας άφθονο γέλιο, στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»από τη Δευτέρα 25 έως και την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022, στις 20:00.

Ο Ηλίας με τον Κίτσουλα σκάβουν τον λάκκο του Σάββα κι αυτή τη φορά έχουν με το μέρος τους και τον Μένιο. Πολύ σύντομα, ο Ιταλιάνος αναγκάζεται να παραιτηθεί και είναι να τον κλαίνε και οι ρέγγες! Την ίδια ώρα, ο Τζώρτζης διώχνει τη Χρύσα, με τον χειρότερο τρόπο, ενώ ο Παναγής πανηγυρίζει που το όνειρό του για το «Τζουράσικ Παρκ» του Πλατάνου μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Η Κατερίνα οργανώνει πάρτι για να συστήσει τον νέο «τρελιάρικο» εαυτό της, προκειμένου ο Παναγής να μη τη θεωρεί ξενέρωτη…

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022, ώρα 20:00

Επεισόδιο 145ο. Ο Τζώρτζης, έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του μετά την αποκάλυψη του Κανέλλου και θέλει να πάρει τα… βουνά. Η Κατερίνα, πάλι, είναι συγκλονισμένη με την ανωριμότητα του Παναγή, ενώ ο παπάς είναι συγκλονισμένος με τις απειλές των Αργυρών, που απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχουν… τον Θεό τους!

Η Καλλιόπη ζητάει από τον Σίμο να πείσει τον Κανέλλο να γυρίσει πίσω στο σπίτι τους, αλλά ο Σίμος τρώγεται με την Τούλα, που του προέκυψε… ξενέρωτη. Ο Ηλίας με τον Κίτσουλα σκάβουν τον λάκκο του Σάββα κι αυτή τη φορά έχουν με το μέρος τους και τον Μένιο, που συμφωνεί και επαυξάνει.

Ποιο είναι το μεγαλεπήβολο σχέδιο καθαίρεσης του προέδρου; Πώς θα αντιδράσει ο Τζώρτζης όταν ακούσει την Κατίνα να λέει πως είναι… η Καμέλα Παγκράτε;