Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: ποιοι ηθοποιοί μένουν και ποιοι φεύγουν την επόμενη χρονιά

Δημοσιεύθηκε: 7 Ιουνίου 2021 16:46
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: ποιοι ηθοποιοί μένουν και ποιοι φεύγουν την επόμενη χρονιά

Η σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο ήταν μια από τις επιτυχημένες σειρές της ΕΡΤ. Παρά το γεγονός ότι άλλαξε ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στη μέση της σεζόν, όταν αποκακρύνθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. H σειρά συνέχισε να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: ποιοι ηθοποιοί μένουν και ποιοι φεύγουν την επόμενη χρονιά.

Για τον λόγο αυτόν πήρε και το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. Θα υπάρξουν όμως κάποιες αλλαγές στο κάστ της σειράς.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου και το ρεπορτάζ της στο Happy Day, επιθυμία του παραγωγού Καραγιάννη είναι να γίνουν ριζικές αλλαγές στη σειρά.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι ο πρώτος που θα φύγει μετά και από την ανακοίνωσή του ότι θα συμμετέχει σε σειρά του OPEN. Ενώ η Πηνελόπη Πιτσούλη, αν και είχε ακουστεί ότι θα αποχωρήσει, τελικά αποφάσισε να συνεχίσει και στον δεύτερο κύκλο.

Στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο θα συνεχίσει και ο Γιώργος Χρανιώτης. Ξεκίνησε με έναν guest ρόλο, ο οποίος ήταν να διαρκέσει για λίγα επεισόδια. Αλλά φαίνεται ότι ο ρόλος του θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη του Ιουνίου. Και μετά θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν.