Χαλβαδοποιείο Ελευθερίου

22 Δεκεμβρίου 2022 19:54

Η οικογένεια Ελευθερίου μας μίλησε για το χαλβαδοποιείο τους, το οποίο υπάρχει από το 1900 μέχρι σήμερα, καθώς και για τα εξαιρετικά παραδοσιακά που διαθέτει.

 Τί είναι αυτό που διακρίνει τα προιόντα σας;
Αυτό που ξεχωρίζει τα προϊόντα μας είναι η γλώσσα που υπάρχει ανάμεσα σε εμάς και το προϊόν. Είναι η γλώσσα η οποία δεν μεταβιβάζεται σε κάποιον τρίτο πέραν της οικογένειας καθώς θέλει αγάπη και μόχθο για να καταλάβεις το ιδιαίτερο αυτό <αλφάβητο>. Έπειτα αφού επιλέξουμε τις πρώτες μας ύλες να είναι αυτές που αρμόζουν ακόμη και στον πιο απαιτητικό ουρανίσκο ακολουθεί η ψυχή, η αγάπη και η λεπτομερής διαδικασία οικογενειακής παραγωγής που δίνουν το αποτέλεσμα που μας κάνει να ξεχωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια. Φυσικά Απέχουμε από συντηρητικά και χημικά πρόσθετα.

To Χαλβαδοποιείο Ελευθερίου υπάρχει από το 1900 μέχρι σήμερα. Ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας του;
Το μυστικό της επιτυχίας του είναι ότι έχουμε πετάξει τα ρολόγια από το εργαστήρι μας καθώς κυνηγάμε την λεπτομέρεια την ποιότητα και τον έλεγχο της παραγωγής καθώς είναι περιορισμένη και αυστηρά οικογενειακή από το 1900 έως σήμερα. Δεν κάνουμε αναφορά στις πρώτες ύλες διότι οι καταναλωτές που μας επιλέγουν το κρίνουν με την πρώτη δοκιμή. Τρία μυστικά κλειδιά με λίγα λόγια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ-ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.

Ποιά είναι τα πιο δημοφιλή προιόντα σας;
Το προϊόν που μας ξεχώρισε φυσικά είναι ο ιδιαίτερος μαστιχατος χαλβάς με τα μαλλιά αγγέλου τόσο οπτικά όσο και γευστικά με ένα ευχαριστώ τελείωμα στο στόμα. Όμως δεν σταθήκαμε εδώ καθώς η δημιουργία το πάθος και η έμπνευση για καινοτόμες ιδέες μας έκανε να επινοήσουμε νέα προϊόντα πάντα με βάση τον χαλβά και το ταχίνι τα οποία αγαπήθηκαν από τους καταναλωτές 2 απο αυτα πι πολυαγαπημένες χαλβαδομπουκιες, τις οποίες πολλοί τις αποκαλούσε σπόρια- το γιατί το συμπέρασμα το αφήνουμε σε εσάς- και ένα δεύτερο ο χαλβάς με χαρούπι και ταχίνι ολικής ενα ζουμερό και γευστικό προϊόν αρκετά ισορροπημένο και πλουσιο στη τη γεύση. Κάθε προϊόν που δημιουργούμε κύριο μέλημα μας είναι να προσδίδουμε αξία και να το κάνουμε ακόμη πιο ωφέλιμο για τον οργανισμό και όχι να το υποβαθμίζουμε για κάτι που είναι προσωρινά στη μόδα.