Χαμός με τους Λιάγκα-Τεργιάκη: «Ποιος είσαι εσύ που θα το κρίνεις;»

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιουνίου 2022 14:45

Το ελα να δεις έγινε στον τηλεοπτικό αέρα ανάμεσα στο Γιώργο Λιάγκα και τον Τάσο Τεργιακη για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Οι δυο δημοσιογράφοι δεν κατάφεραν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους για την συμπεριφορά που επιδεικνύει η Ρουλα Πισπιρίγκου κατά την διάρκεια των τριάντα τριών μηνών που έχανε τα παιδιά της

«Θυμάστε ότι είχαμε δύο αποκαλύψεις εδώ στην εκπομπή μας. Πρώτον για το περιβόητο γλέντι της κ. Ελένης σε ταβέρνα και βγήκαν και μίλησαν δύο στην εκπομπή μας, που ήταν εκεί. Είπαν όταν είδαμε την χαροκαμμένη γιαγιά να χορεύει ζεϊμπέκικο κι όλο το τραπέζι να χειροκροτά και να χτυπά παλαμάκια, σηκωθήκαμε και φύγαμε. Βγήκε η κ. Ελένη και το διέψευσε. Αφού το λέει, εγώ να το πιστέψω. Είχαμε πει ότι και ένα μήνα και κάτι μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας, είχαν πάει για να διασκεδάσουν Τσικνοπέμπτη.

 

Πάλι βγήκαν να μας διαψεύσουν ότι λέμε ψέματα κι ότι αυτή οικογένεια θρηνούσε και δεν λέμε ψέματα. Ο καθένας βέβαια θρηνεί με το δικό του τρόπο. Άλλος χορεύοντας ζεϊμπέκικο κι άλλος τρώγοντας παϊδάκια.» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Ο Τάσος Τεργιάκης δεν συμφώνησε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνεται όταν πενθείς κι οι δυο τους συνέχισαν παρακάτω:

 

Τ.Τ.: Δεν γίνονται αυτά ρε παιδιά πριν από τα 40 του παιδιού, που θρηνείς. Ότι πας να φας παϊδάκια πριν σαραντήσει το παιδί.

Γ.Λ.: Κάτσε ρε Τάσο μου. Εσύ ποιος είσαι που θα κρίνεις πως θα πενθήσει ο καθένας; Δεν κατάλαβα. Για να τελειώνουμε έχουμε τη φωτογραφία της Τσικνοπέμπτης;

Τ.Τ.: Είναι η κ. Ελένη, η Δήμητρα κι η Ρούλα που πίνουν μπύρες.

Γ.Λ.: Που θρηνούν θέλω να βάλεις. Τάσο σε παρακαλώ πάρα πολύ. Ο τίτλος είναι έτσι. Έτσι θέλει η οικογένεια. Που θρηνεί το χαμό του παιδιού.

Τ.Τ.: Μα δεν γίνεται. Δεν υπάρχει έτσι θέλω.

Γ.Λ.: Ο καθένας θρηνεί, όπως θέλει. Η οικογένεια θρηνεί με μπύρες και σουβλάκια. Μα πως θα πεις πως θρηνήσει ο καθένας; Θρηνούν έτσι οι άνθρωποι.

Τ.Τ.: Φορούν τουλάχιστον μαύρα.