Χάος στον αέρα. Εκτός εαυτού η Σίσσυ Χρηστίδου “Ζητώ συγγνώμη από τους τηλεθεατές”

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουνίου 2022 11:32

Εκτός εαυτού βγήκε η Σίσσυ Χρηστίδου συνομιλώντας με την συνήγορο του προπονητή που κρίθηκε ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό για ασέλγεια ένα 14χρονο κορίτσι.

Ο διάλογος ανάμεσα στην παρουσιάστρια του και την δικηγόρο οδήγησε αρκετές φορές τις δύο γυναίκες σε σύγκρουση

«Η περηφάνεια είχε να κάνει με το θέμα με τον πατέρα του. Οι συγγενείς ανεβαίνουν ένα δικό τους Γολγοθά. Ο κατηγορούμενος από την πρώτη στιγμή ομολόγησε τα πάντα σε σχέση με την ασέλγεια. Θεωρούσε ότι κάνει κάτι κακό, αλλά δε θεωρούσε ποτέ ότι υπάρχει βιασμός. Είχε τη συγκατάθεση των γονιών της ανήλικης, ήταν μια σχέση γνωστή στον Ωρωπό. Οι μάρτυρες είπαν ότι ήταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Δεν επικροτούμε σε καμία περίπτωση σχέση ενηλίκου με ανήλικο. Αυτή η υπόθεση δεν ήταν υπόθεση βιασμού. Είναι υπόθεση κατάχρησης σε ασέλγεια, ορθώς κατηγορήθηκε για αυτό, και ορθώς εκτίει την ποινή του. Η σχέση με ανήλικο είναι απαγορευτική και δεν μπορεί να έχει συναίνεση. Για αυτόν, η σχέση αυτή με την κοπέλα ήταν μια σχέση αγάπης. Ανεξάρτητα από το πώς εκείνη τη μετέφρασε εκ των υστέρων

 

«Για εμάς το θέμα όλο ήταν ο βιασμός. Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για όσα έκανε, για αυτό και εκτίει ποινή κάθειρξης. Ο 39χρονος δε μετανιώνει για αυτά που έχει αισθανθεί. Ξεκαθάρισε ότι έχει μετανιώσει για τη σχέση, αλλά όχι για όσα ένιωσε. Λέγαμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν ασκήθηκε βία. Έπρεπε να περιμένει να ενηλικιωθεί. Ένα κορίτσι στην προεφηβεία, το κάλεσμα της φύσης έχει έρθει, αλλά δεν έχει έρθει το συναισθηματικό και ψυχολογικό κάλεσμα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ένα κορίτσι σε αυτή την ηλικία έχει την αίσθηση του τι αντιλαμβάνεται συναισθηματικά και ψυχολογικά. Δεν είναι μια υπόθεση σαν όλες τις άλλες» ανέφερε η δικηγόρος.

«Μισό λεπτό γιατί θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Αυτοί όλοι οι άνθρωποι που ασελγούν στα παιδιά, νομίζουν ότι δίνουν αγάπη. Τι εννοείτε; Μας συγχωρείτε επειδή έχουμε παιδιά σε αυτήν την ηλικία, δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε… Κυρία Πανταζή θα λέμε ότι είναι παιδί γιατί είναι παιδί. Δεν θα κάτσουμε να το διαπραγματευτούμε σε καμία περίπτωση. Ίσως το παίρνω πιο προσωπικά από ότι θα έπρεπε και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Να ακούω να λέει ότι είμαι περήφανος δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν θέλω να το συζητήσω αυτήν τη στιγμή…. 100 άνθρωποι γνώριζαν ότι ασελγούσε πάνω του και δεν μιλούσε κανείς… Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι βιασμός αλλά δεν υπάρχει κανένας χώρος για περηφάνια πουθενά… Ζητώ συγγνώμη κι από εσάς κι από τους τηλεθεατές για την ταραχή μου. Με πείραξε πολύ αυτό το θέμα» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανώς ταραγμένη.