Χαρά Παππά: Η πρώην παίκτρια του GNTM ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στη σχέση της

Συντάκτης: Newsroom

30 Σεπτεμβρίου 2022 14:35

Χαρά Παππά: Η πρώην παίκτρια του GNTM ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στη σχέση της

Η Χαρά Παππά το τελευταίο διάστημα έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Στέφανου Τσαγκαράκη.

Η Χαρά Παππά αποκάλυψε μέσω του Instagram της ότι έχει χαθεί λίγο από τα social καθως ψάχνει σπίτι να μετακομίσει με τον σύντροφό της.

«Έχω όντως χαθεί λίγο! Θα σας πω εν τάχει τα νέα μου… Είμαι σε μια περίοδο ανανέωσης! Αρχικά είμαι σε φάση που ψάχνω σπίτι για να μετακομίσω… επίσης προσέχουμε ένα σκυλάκι με το αγόρι μου, το οποίο ήταν αδέσποτο αλλά έχει αρρωστήσει. Επομένως θα το πάρουμε εμείς στο καινούργιο σπίτι και προσπαθούμε να το εκπαιδεύσουμε και ασχολούμαστε αρκετά με αυτό. Και ταυτόχρονα (λόγω ανάδρομου) είμαι σε ένα γενικότερο τρέξιμο με άσχετα θέματα στα οποία δεν βγάζω άκρη ή καθυστερούν! Πάντως είμαι πολύ καλά και θα επιστρέψω δυναμικά!» έγραψε η Χαρά Παππά στην ανάρτησή της.

Χαρά Παππά: «Τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής μου ξυπνώ έτσι το πρωί… Αυτό είναι το χειρότερο»

Χαρά Παππά: «Τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής μου ξυπνώ έτσι το πρωί… Αυτό είναι το χειρότερο»

Η Χαρά Παππά σε διάλογο που έκανε με followers της στο Instagram μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη διαχείριση του άγχους της

Το μοντέλο Χαρά Παππά, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο GNTM απάντησε σχετικά με την κατάθλιψη που τη βασανίζει για πολλά χρόνια.

Πώς πας με την κατάθλιψη; Είσαι δύναμη να ξέρεις.

Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος που παλεύει με κάτι μέσα του έχει τεράστια δύναμη! Η διάθεσή μου είναι ελεγχόμενη τον τελευταίο καιρό… το άγχος είναι που με βασανίζει παραπάνω! Ιδίως τώρα το καλοκαίρι που δεν είχα κάτι να με αγχώνει όντως μέσα στην ημέρα και παρόλα αυτά ξυπνούσα απότομα με ένα βάρος στο στήθος σαν να έχω ξεχάσει κάτι να κάνω… Και με έχει κουράσει πολύ που τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής μου ξυπνώ έτσι το πρωί… Αυτό είναι το χειρότερο κομμάτι!
Κατά τη διάρκεια της ημέρας το ελέγχω και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από παλιά!

Παράλληλα η Χαρά Παππά σε παλιότερη ανάρτησή της είχε απαντήσει στα σχόλια που της έκαναν.  Όταν είχε αδυνατίσει υπερβολικά και το παρατήρησαν οι followers της. Συγκεκριμένα είπε πως αυτό της συμβαίνει για δύο λόγους.

«Η αλήθεια είναι πως ναι. Όταν με βλέπετε να αδυνατίζω ή πολύ καλά είμαι ή πολύ άσχημα… Και οι τελευταίες ημέρες ήταν λίγο κακές ας πούμε…

οπότε λίγο η ζέστη, λίγο ένα σφίξιμο στο στομάχι, λίγο οι ημικρανίες οδήγησαν σε αυτό… δε με χαροποιούν οι αιτίες λοιπόν! Να εύχεστε να είστε χαρούμενοι πάνω απ΄ όλα και να προσέχετε τον εαυτό σας”.