Χάραμα – Πολυχώρος Απόλαυσης

11 Απριλίου 2024 13:10

Σε απόσταση αναπνοής από την πόλη και δίπλα στο δημοτικό κάμπινγκ του Ε.Ο.Τ, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Θρακικού Πελάγους και το νησί των Καβείρων τη Σαμοθράκη, συνδυάσαμε την ποιότητα και το φυσικό περιβάλλον παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που καλύπτουν τις ανάγκες όλων όσων θέλουν να αποδράσουν από την καθημερινότητα.

Σε μία έκταση 4.000 τ.μ, οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν ή και να συνδυάσουν:

Την ΠΑΡΑΛΙΑ-BEACH BAR: Η άρτια οργανωμένη παραλία τους καλοκαιρινούς μήνες προσφέρει στιγμές ξεγνοιασιάς όλες τις ώρες της ημέρας, δίνοντας μια “ανάσα δροσιάς”, με συνοδεία καφέ-χυμών-αναψυκτικών και δροσιστικών cocktail.

Το ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Το μενού με επιρροές από τη Μεσογειακή κουζίνα, περιλαμβάνει πιάτα με ολόφρεσκα Πελαγίσια ψάρια, θαλασσινά και νωπά εντόπια κρεατικά, σας καλεί σε ένα ταξίδι γαστρονομικής απόλαυσης. Το έμπειρο και φιλόξενο προσωπικό θα σας βοηθήσει να διαλέξετε γεύσεις της αρέσκειάς σας, επιμελημένες από τους ΣΕΦ.

Τον ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ: Κατάλληλος για τους μικρούς μας φίλους, ο υπαίθριος παιδότοπος τους υπόσχεται δημιουργική απασχόληση από το εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και ατελείωτο παιχνίδι!