Χάρι & Μέγκαν: Αποφάσισαν να σταματήσουν τον «πόλεμο» στο Μπάκιγχαμ

Συντάκτης: Newsroom

1 Ιουνίου 2023 16:55

Χάρι & Μέγκαν: Αποφάσισαν να σταματήσουν τον «πόλεμο» στο Μπάκιγχαμ

Τέλος στον «πόλεμο» με τα βρετανικά βασιλικά ανάκτορα αποφάσισε να βάλει το ζεύγος Σάσεξ.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα «The Sun», επικαλούμενη πηγές από το κοντινό περιβάλλον του Χάρι και της Μέγκαν.

Χάρι και Μέγκαν σκέφθηκαν ότι πρέπει να σταματήσουν τις δριμύτατες επιθέσεις σε βάρος μελών του Μπάκιγχαμ, ύστερα από τις εντονότατες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι συνεντεύξεις τους όχι μόνο στην Όπρα Γουίνφρεϊ αλλά και σε εκπομπές τους στο Netflix.

Τα κακεντρεχή σχόλια των «ανταρτών των βρετανικών ανακτόρων» είχαν φέρει σε δεινή θέση το Μπάκιγχαμ αμαυρώνοντας ταυτόχρονα την εικόνα του Στέμματος.

Οι πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Τhe Sun» ισχυρίζονται ότι το ζεύγος Σάσεξ ξέμεινε από… υλικό, δεν έχει δηλαδή κάτι άλλο να καταλογίσει στην βρετανική βασιλική οικογένεια.

Επιπλέον, Χάρι και Μέγκαν συνειδητοποίησαν ότι «θάβοντας» συνεχώς το Μπάκιγχαμ, η κοινή γνώμη έχει βαρεθεί να ακούει την γκρίνια τους.

«Αυτή η περίοδος της ζωής τους (στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ) έχει τελειώσει – καθώς δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πουν», υποστηρίζει έμπιστος συνεργάτης του ζευγαριού στη βρετανική εφημερίδα.