Χάρι και Μέγκαν ενώνουν την φωνή τους με την Jlo για καλό σκοπό

Δημοσιεύθηκε: 29 Απριλίου 2021 18:40
Χάρι και Μέγκαν ενώνουν την φωνή τους με την Jlo για καλό σκοπό

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ για άλλη μια φορά δείχνουν έμπρακτα την φιλανθρωπική τους δράση.

Το πρώην πριγκιπικό ζευγάρι θα συμμετέχει σε μια φιλανθρωπική συναυλία.

Στοόχος είναι η ώθηση στους εμβολιασμούς κατά της Covid-19 στον κόσμο.

Στη συναυλία με το όνομα Vax Live, θα δώσει επίσης το «παρών» το ζεύγος Μπάιντεν, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Η «Vax Live, η συναυλία για να ενώσουμε ξανά τον κόσμο», θα προ-μαγνητοσκοπηθεί σε ένα στάδιο του Λος Άντζελες στις 2 Μαΐου,.

Κοινό θα είναι γιατροί και νοσηλευτές και άλλοι εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής στη μάχη κατά του νέου κορονοϊού, ι οποίοι θα είναι όλοι τους εμβολιασμένοι.

H παράσταση, στην οποία θα πάρουν μέρος καλλιτέχνες όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Τζέι Μπάλβιν, ο Έντι Βέντερ και η ΗΕR, θα προβληθεί στις 8 Μαΐου σε διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως, όπως και στο YouTube. ]

Εκτός το ζεύγος  Μπάιντεν , θα παρέμβουν επίσης οι ηγέτες της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και του Καναδά Τζάστιν Τριντό, όπως αναφέρει η ΜΚΟ Global Citizen στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει να συγκεντρώσει χρήματα για τη χρηματοδότηση της αγοράς εμβολίων.

Αλλά και να ζητήσει από τις κυβερνήσεις της G7,  να μοιραστούν τις υπεράριθμες δόσεις με τους λιγότερο τυχερούς.

«Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ο κόσμος μας υπέστη τον πόνο, την απώλεια και εμείς δώσαμε μάχη μαζί. Σήμερα, πρέπει να σηκωθούμε και να γιατρευτούμε μαζί», λένε ο Χάρι και η Μέγκαν σε ένα δελτίο τύπου.