Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Σκέφτονται να αλλάξουν… επίθετο!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Ιουνίου 2023 10:33

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως έχουν εκφράσει την επιθυμία να αλλάξουν το επώνυμό τους από Ουίνδσορ, σε μια προσπάθεια ανανέωσης!

Αυτή η κίνηση θα μπορούσε να οδηγήσει τον δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ, Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ να υιοθετήσουν το επίθετο Σπένσερ, δηλαδή το επίθετο της εκλιπούσας μητέρας του πρώτου, της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Όπως αναφέρουν γνωστοί royal editors, αυτή η αλλαγή φαίνεται να είναι μια προσπάθεια ευθυγράμμισης με την πνευματική κληρονομιά της τελευταίας.

Κατά την ιστοσελίδα must, υπάρχουν φήμες για μία πιθανή αναμορφωμένη ταυτότητα για το ζευγάρι, το οποίο αποχώρησε από τα βασιλικά τους καθήκοντα πριν από τρία χρόνια, καθώς πρόσφατα επιβεβαιώθηκε ότι η συμφωνία τους με το Spotify διακόπηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Μετά τη λήξη αυτής της συμφωνίας (ύψους περίπου 20 εκατ. δολαρίων), ο royal editor Τομ Μπάουερ δήλωσε ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν ακόμη και το επίθετό τους.

Οι συζητήσεις για μια πιθανή αλλαγή στην ταυτότητα του ζευγαριού περιλάμβαναν την πρόταση της Μαρκλ και του Χάρι να υιοθετήσουν το επίθετο Σπένσερ.

Ο Μπάουερ συζήτησε αυτήν την πιθανότητα στο «GB News», λέγοντας: «Αυτό που είναι πραγματικά ενδιαφέρον στην ανανέωση της ταυτότητας των Σάσεξ, είναι ότι η Μέγκαν ανέκαθεν επιθυμούσε να γίνει η Νταάσα.

Αυτό ήταν το πάθος της, και ο Χάρι μοιραζόταν το ίδιο πάθος».

Και πρόσθεσε: «Η Μέγκαν φτάνει μέχρι το σημείο να προτείνει την εγκατάλειψη του επιθέτου Ουίνδσορ και την υιοθέτηση του επωνύμου Σπένσερ. Έτσι, θα ήταν η Μέγκαν Σπένσερ- η νέα Νταϊάνα».

Καθώς, τέλος, οι φήμες αυξάνονται και υπάρχει η παροιμία ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, η επιβεβαίωση του τι θα συμβεί πραγματικά με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ παραμένει άγνωστη για όλους.