Χάρις Αλεξίου: Αυτό τον ρόλο θα ενσαρκώση στην σειρά του Παπακαλιάτη

26 Νοεμβρίου 2021 15:23

Χάρις Αλεξίου: Αυτό τον ρόλο θα ενσαρκώση στην σειρά του Παπακαλιάτη

Ο Φάνης Μουρατίδης πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ο δάσκαλος», η οποία θα προβληθεί από την προσεχή άνοιξη στο ΜΕGΑ.

«Πιστεύω ότι αυτή η δουλειά θα αφήσει εποχή στην ελληνική τηλεόραση και είναι κάτι που το λέω συγκρατημένα, πιστέψτε με».

«Ο Χριστόφορος είναι πιο ώριμος από ποτέ. Είναι ο καλύτερος storyteller που διαθέτουμε στην Ελλάδα.

Είναι ένας άνθρωπος φοβερά χαρισματικοί με ικανότητες στο σενάριο, στη σκηνοθεσία, στην υποκριτική και στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

Και επίσης διαθέτει ένα χάρισμα που δεν το έχω πει ποτέ ούτε στον ίδιο. Δεν κουτσομπολεύει».

Ο Φάνης Μουρατίδης στη σειρά υποδύεται έναν επιχειρηματία. «Πρόκειται για έναν άνθρωπο-ερωτηματικό. Κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος.

Η οικογένεια του εμπλέκεται ιδιαίτερα στην ιστορία. Τη σύζυγο μου υποδύεται η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου,την κόρη μου η Κλέλια Ανδριολάτου, τον γιο μου ο Ορέστης Χαλκιάς και την πεθερά μου η Χάρις Αλεξίου».

Πώς είναι λοιπόν να παίζεις δίπλα στη Χαρούλα Αλέξιου;

«Συγκινητικό. Πίσω από τη μεγάλη καλλιτέχνιδα γνώρισα και έναν άνθρωπο-αριστούργημα. Είναι για εμένα ιδιαίτερο κεφάλαιο η Χαρούλα.

Υπάρχουν δύο-τρία τραγούδια της πολύ σημαδιακά για τη ζωή μου. Είναι «στιγμές, αναμνήσεις στο αυτοκίνητο του πατέρα μου, μνήμες από την εφηβεία μου.

Είναι τραγούδια που μπορούν να με σηκώσουν να χορέψω εμένα που δεν χορεύω ποτέ», είπε στο ΒΗΜΑgazino.