Χάρις Αλεξίου: κοινή συνάντηση με τον πρώην σύζυγό της και τη σύντροφό του

Συντάκτης: Newsroom

6 Αυγούστου 2022 08:00

Χάρις Αλεξίου: κοινή συνάντηση με τον πρώην σύζυγό της και τη σύντροφό του

Η Χάρις Αλεξίου ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της για τον πρώτο κύκλο της σειράς Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και πλέον απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές

Η Χάρις Αλεξίου πριν από έναν χρόνο ανακοίνωσε πως σταματά το τραγούδι, αλλά όχι τις εμφανίσεις. Αφού σχεδόν αμέσως ασχολήθηκε με την άλλη της μεγάλη αγάπη που είναι η υποκριτική. Για χάρη του τραγουδιού όμως την είχε αφήσει στην άκρη.

Έτσι κατάφερε να κρατήσει την επαφή της με το κοινό, αυτή τη φορά και με το θεατρόφιλο. Συμμετέχοντας σε σημαντικές θεατρικές παραστάσεις. Παράλληλα στήριξε με την παρουσία της έναν ρόλο στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, που γυρίστηκε στους Παξούς.

Πρόσφατα σε καλοκαιρινή της έξοδο συναντήθηκε με τον πρώην σύζυγό της, Αχιλλέα Θεοφίλου και την σύντροφό του. Οι τρεις τους δείχνουν να έχουν άριστες σχέσεις, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου στο instagram.

«Ο Αχιλλέας και το Μαράκι του. Αδέλφια μου για πάντα», έγραψε η Χάρις Αλεξίου στη δημοσίευσή της.

Ποιος θα είναι ο ρόλος όμως της Χαρούλας Αλεξίου στη σειρά Maestro; Η κορυφαία ερμηνεύτρια θα είναι ας πούμε… ο εαυτός της.

Ο Δάσκαλος (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), επισκέπτεται τους Παξούς εν μέσω πανδημίας, με στόχο να δημιουργήσει από την αρχή ένα φεστιβάλ μουσικής. Δείχνει ενθουσιασμένος, αλλά και διστακτικός με το νέο του αυτό βήμα. Δέχεται αυτή τη μεγάλη πρόταση, χωρίς να συνειδητοποιεί πόσο πολύ θα αλλάξει η καθημερινότητά του…

Εκεί, θα προτείνει στην Αλεξίου, (η οποία θα υποδυθεί μία εξαιρετική τραγουδίστρια), να τραγουδήσει στο φεστιβάλ του. Η Χάρις Αλεξίου θα μπει στον ρόλο μίας γυναίκας, μιας σπουδαίας τραγουδίστριας-ερμηνεύτριας. Η οποία έχασε την αίγλη της με το πέρας του χρόνου. Μιας ηρωίδας που αναζητά τρόπους να βρει ξανά τον παλιό της εαυτό πάνω στη μουσική σκηνή και στα μάτια του κόσμου.