Χάρης Ρώμας για Αγγελική Λάμπρη: «Μου τα είχε πει όλα – Φοβόταν μην την κοροϊδεύουν»

5 Φεβρουαρίου 2021 16:00

«Ξέραμε κάποια πράγματα. Η Αγγελική Λάμπρη ήταν στο θίασό μου και μου τα είχε πει όλα. Μου είπε ότι αν βγει να μιλήσει φοβόταν μην την κοροϊδεύουν. Δεν μπορούσα εγώ να τη χειραγωγήσω. Της είπα ότι αν σε απασχολεί τόσο πολύ βρες και τις άλλες γυναίκες που κακοποιήθηκαν. Η Ζέτα κάποια μέρα μου λέει σε ευχαριστώ για αυτού του είδους τη συνεργασία. Της είπα ότι κάνουμε ότι πρέπει να κάνει μια ομάδα. Και μου λέει εγώ κακοποιήθηκα από αυτόν» είπε και συνέχισε:

«Έχω προσωπική μαρτυρία γυναικών που υπέφεραν. Δεν θα ενοχοποιήσουμε τα θύματα και δεν θα τους ζητήσουμε τον λόγο γιατί δεν μίλησαν τότε».

«Αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι αυτοί το πληρώνουν με έναν διασυρμό. Και μάλιστα, κάποιοι εξ’ αυτών έχουν παιδιά στην ηλικία αυτών των ανθρώπων που τους είπαν ότι κακοποιήθηκαν, που τους κατηγορούν για κακοποίηση. Υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από αυτό; Να ξέρεις ότι το παιδί σου είναι μια νέα ηθοποιός, εξαιρετική από ότι ακούω στην περίπτωση κάποιου από αυτούς. Τι θα έκανε αν πήγαινε και του έλεγε ότι μου φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο. Ο συγκεκριμένος επειδή ευαγγελίζεται και τσαμπουκάδες θα πήγαινε και θα τα είχε κάνει λαμπόγυαλο. Γιατί μπορεί, κάποιοι άλλοι δεν μπορούν», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας στο «Πρωινό».