Χάρης Ρώμας: Η υποψηφιότητα για δήμαρχος και το πικρόχολο σχόλιο για τα κιλά του

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Φεβρουαρίου 2023 11:06

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Χαλανδρίου και για τα σχόλια που άκουσε όταν πήρε κιλά την περίοδο που έκοψε το κάπνισμα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1, το βράδυ της Δευτέρας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαι πολύ καλά. Έχω χάσει κάποια κιλά. Βέβαια, παλιότερα ήμουν ένα πολύ λεπτό ψηλόλιγνο αγόρι. Σήμερα το συζήταγα με την αδελφή μου που έχει και είχε πάντα κάποια παραπάνω κιλά. Και δεν έδινα σημασία νεότερος στην γκρίνια ή το παράπονο που είχε για το bullying που υφίστατο οι άνθρωποι με παραπάνω κιλά. Νόμιζα πως ήταν μια υπερβολή.

Τα τελευταία χρόνια έκοψα και το τσιγάρο, γιατί η νικοτίνη επιταχύνει τον μεταβολισμό. Όταν έκοψα το κάπνισμα πήρα 20 κιλά. Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις πόσο μάλλον όταν σου λένε οι άλλοι ‘πώς έγινες έτσι;’.

Το λέω γιατί και ένας συνάδελφος με είδε στο Ηρώδειο και μου είπε ‘Ρώμα, πώς έγινε έτσι είσαι και πρωταγωνιστής; Εσύ είσαι βόδι’. Δεν ξέρω αν ήταν κακία. Ένιωθα πολύ άσχημα».

Όσον αφορά την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική, ο Ρώμας τόνισε: «Μου αρέσει η επαφή με τον κόσμο και το κάνω χωρίς κανένα θεατρινισμό. Ήμουν και πριν. Το ξέρουν κι οι συνάδελφοί μου.

Ήμουν πάντα αυτός που ο Μπέζος του έλεγε ‘αγαπητέ σταμάτα να αγκαλιάζεσαι με τον κόσμο, δεν είναι η δουλειά μας’. Παρότι λοιδορούμαι από μια μερίδα ανθρώπων που αισθάνονται ανταγωνιστικά, από την άλλη εισπράττω μεγάλη αγάπη από πολύ κόσμο. Αυτό είναι και μια ανταμοιβή.

Θα πω και κάτι για τις λοιδορίες και θα το κλείσω γιατί θα συνεχίσουν να λένε για τον επικίνδυνο και για αυτόν που έχει δυναμική για να αλλάξει τα πράγματα. Δεν μου αρέσουν οι παροιμίες γιατί ανατρέπονται.

Η μία παροιμία που πιστεύω πραγματικά είναι το ‘καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται’. Αν είσαι καθαρός, είσαι πραγματικά και δεν αισθάνομαι κανένα φόβο».