Χάρης Ρώμας: Μιλάει για Χαϊκάλη και Κιμούλη

15 Μαρτίου 2022 15:59

Χάρης Ρώμας: Μιλάει για Χαϊκάλη και Κιμούλη

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή το «Πρωινό». Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, στον Παύλο Χαϊκάλη και στον Γιώργο Κιμούλη

Χάρης Ρώμας: Μιλάει για Χαϊκάλη και Κιμούλη

Για την ταινία «Καρδίτσα forever» όπου η παραγωγή αποφάσισε να διαγράψει τις σκηνές όπου έπαιζε ο Παύλος Χαϊκάλης, ανέφερε:

«Είχε προβληθεί η ταινία μαζί με τα γεγονότα. Μου είχαν προτείνει να παίξω αυτόν τον ρόλο που έπαιξε ο Παύλος.

Όταν είχε έρθει σε εμένα ο ρόλος ήταν ο διπλός από αυτόν. Εγώ αποφάσισα να μην το κάνω αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι θα πάει καλά η ταινία επειδή θα λείπει ο Χαϊκάλης από μέσα».

«Δεν είναι θέμα απόψεων και πεποιθήσεων. Είναι showbizness. Ασφαλώς είναι θέμα οικονομικό, η ταινία δεν πήγε καθόλου.

Δεν έκοψε εισιτήρια. Αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι θα σωθεί η ταινία επειδή θα αντικατασταθεί ο Χαϊκάλης.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο το πρόβλημα της ταινίας είναι αυτό. Εγώ θα ξέχναγα ότι υπάρχει αυτή η ταινία. Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι η ύπαρξη του Χαϊκάλη».

Για τον Γιώργο Κιμούλη ανέφερε: «Ακούω αυτό του Κιμούλη και διαβάζω κιόλας την αντίδραση ότι ‘εγώ σταμάτησα να βγάζω το ψωμί μου πλέον, σας κατηγορώ και γι’ αυτό’.

Το σέβομαι γιατί καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι και θέμα επιβίωσης. Από την άλλη μεριά, βλέπω και την αντίδραση της Ζέτας Δούκα που έτυχε να παίξει μαζί μου.

Και να έχω πιο στενή σχέση από ό,τι έχω με τον Γιώργο τώρα, η οποία είναι ‘καλώς να ορίσεις στα δικαστήρια, είμαστε τρεις εναντίον ενός’.

Αλλά και άλλοι άνθρωποι που έχουν μιλήσει για την περίπτωση κακοποίησης, ψυχολογικής, θυμίζω την Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Αυτό μπορεί να μην καταδικάζεται, αλλά όταν ένας άνθρωπος σου λέει -και δεν ξέρω για ποιο λόγο- ότι όσο καιρό παίζαμε μαζί κρυβόμουνα στην τουαλέτα για να μη συναντιόμαστε στα διαλείμματα, είναι κακοποιητική συμπεριφορά.

Τώρα, αν όλοι αυτοί έχουν πρόβλημα και το καταγγέλλουν ψευδώς, καλά κάνει ο Γιώργος Κιμούλης και κάνει τη μήνυση, για να μπορέσει να πάρει το αίμα του πίσω.

Και του εύχομαι τα καλύτερα -αν πράγματι του αξίζει-, αν πράγματι μπορέσει να αποδείξει ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν κακοποιητική».

«Εγώ σήμερα θα δω και την κόρη του, η οποία ακούω ότι είναι θαυμάσια ηθοποιός και γι’ αυτό δεν είναι σωστό για τους ανθρώπους αυτούς για τους οποίους έχουν γίνει καταγγελίες να εξαντλείται το θέμα.

Και να σπιλώνονται συνεχώς τουλάχιστον μέχρι να τελεσφορήσουν οι υποθέσεις τους. Τώρα εμπλέκεται σε δικαστικό αγώνα από ότι φαίνεται.

Κάτι θα ξέρει για να το κάνει. Εγώ πραγματικά σε όποιον έχει αποδείξει ότι έχει αδικηθεί, την επόμενη μέρα θα του πω μπράβο».