Χάρης Σιανίδης: «Η Μαλέσκου δεν μιμείται τη Μενεγάκη, κανένας μίμος δεν προχώρησε»

Συντάκτης: Newsroom

29 Μαΐου 2022 08:45

Χάρης Σιανίδης: «Η Μαλέσκου δεν μιμείται τη Μενεγάκη, κανένας μίμος δεν προχώρησε»

Ο Χάρης Σιανίδης μίλησε στο Open για τα παιδικά του χρόνια και την επαγγελματική του πορεία στον χώρο των pr, ενώ σχολίασε πρόσωπα της Ελληνικής τηλεόρασης. Δεν παρέλειψε να κάνει σύγκριση της Ιωάννας Μαλέσκου με την Ελένη Μενεγάκη

Ο Χάρης Σιανίδης απάντησε σε ερωτήσεις τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και για πρόσωπα που απασχολούν επίκαιρα δημοσιεύματα. Ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε πια να δημιουργήσει οικογένεια και να αποκτήσει το δικό του παιδί.

Προκάλεσε με το styling προς όφελός του

«Ήμουν ένα ιδιαίτερο παιδί, δεν γίνεται αρέσουμε και σε όλους αλλά αυτό νομίζω πως ήταν και το μυστικό της επιτυχίας μου. Την κριτική που μου έκαναν για το styling, εγώ την προκάλεσα άρα δεν μπορώ να πω ότι με στεναχώρησε. Εγώ την επιδίωξα και την εξαργύρωσα. Έβγαλα πάρα πολλά χρήματα από αυτή την κριτική, έγιναν όλα με βάση ένα σχέδιο και θεωρώ ότι υπήρχε ένα έμφυτο ταλέντο στην επικοινωνία. Ήξερα από έξι, επτά χρονών τι ακριβώς θα συμβεί».

Έχει φτάσει στους επαγγελματικούς του στόχους

«Στην Ελλάδα έχω φτάσει εκεί που ονειρεύτηκα και τώρα τα σχέδια μου είναι ότι θα ήθελα να σταματήσω. Δηλαδή δεν θέλω να μεγαλώσω και να κάνω αυτή τη δουλειά. Εκτός αν μπορούσε να υπάρξει μια μορφή εξέλιξης καθώς ήδη ασχολούμαι και με άλλα πράγματα όπως το κομμάτι των ακινήτων. Σκέφτομαι πως θα ήθελα να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια. Κυρίως που τα πράγματα τώρα είναι πιο απενοχοποιημένα θα ήθελα ίσως να έχω και ένα δικό μου παιδί». Δήλωσε ο Χάρης Σιανίδης.

Η σύγκριση της Μαλέσκου με τη Μενεγάκη

«Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει τύχει να έρθει σε event παρόλο που έχουμε προσωπική σχέση, την εκτιμώ πολύ. Δεν είναι βέβαια ότι πάει σε άλλα και στα δικά μου δεν έρχεται. Η Ελένη Μενεγάκη είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη της εποχής μας. Με την Ιωάννα Μαλέσκου έχουμε μιλήσει και έχουμε διαφωνήσει σε κάποια πράγματα που είπαν στην εκπομπή της, όχι για μένα. Είναι ένα πρόσωπο που ακόμα κάνει τον αγώνα της, χρειάζεται χρόνο και γερό στομάχι για να μπορέσει να αποδείξει αν αξίζει. Εμένα μ’ αρέσει σαν πρόσωπο.

Κανένας μίμος δεν προχώρησε, και έχω και εγώ μίμους στη δουλειά μου. Στην αρχή σου δίνει μία ώθηση, αλλά μετά σε τραβάει πίσω. Δεν θεωρώ ότι η Ιωάννα είναι μίμος της Ελένης».