Χάρης Σώζος: «Η σύζυγός μου όταν παρακολουθούσε το «Δις εξαμαρτείν» είχε πει «αυτόν κάποια μέρα θα τον πα­ντρευτώ»»

Δημοσιεύθηκε: 14 Φεβρουαρίου 2021 14:45
Χάρης Σώζος: «Η σύζυγός μου όταν παρακολουθούσε το "Δις εξαμαρτείν" είχε πει "αυτόν κάποια μέρα θα τον πα­ντρευτώ"»

Ο Χάρης Σώζος, στην πρόσφατη συνέντευξή του στο 7 ΜέρεςTV πέρασε σε μια αποκάλυψη για την περίοδο που είχε γνωρίσει για πρώτη φορά τη σύζυγό του, Μελίνα Μαρνέρου.

Όντως, έτσι έγινε. Όταν ήταν μικρή, παρακολουθούσε στην Κύπρο, απ’ όπου κατάγεται, το «Δις εξαμαρτείν» και είχε πει «αυτόν κάποια μέρα θα τον πα­ντρευτώ». Μετά από χρόνια, πέρασε στο Εθνικό Θέατρο και έτυχε να βρεθούμε.

Τι ξεχωρίζετε σε εκείνη;

Είναι ένας πολύ προσγειωμέ­νος άνθρωπος. Ως σύζυγος και μητέρα, είναι εξαιρετική, υπέ­ροχη. Είναι καλλιεργημένη και έχει σταθεί σαν βράχος δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ουσιαστική σύντροφος. Έχου­με αντιμετωπίσει μαζί όλες τις δυσκολίες που μπορεί να πε­ράσει ένα αντρόγυνο.

Ο γιος σας Λεωνίδας Σώζος, ως συνθέτης, έχει γράψει πολύ γνωστά τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, στους Απστολία Ζώη, Ηλία Βρεττό, Κατερίνα Στικούδη, Ζόζεφιν. Φαντάζομαι ότι είστε περήφανοί για εκείνον.

Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου. Ο γιος μου είναι ένα σωστό, καλό παιδί και ταυ­τόχρονα ένας εξαιρετικός καλ­λιτέχνης. Προσπαθεί να υπάρ­ξει σε αυτόν το δύσκολο χώρο και τα έχει καταφέρει πολύ καλά. Είμαι fan του.