Χάρης Βαρθακούρης: «Δεν ήρθα από την επαρχία όπως ένα παιδάκι που ήθελε να πουλήσει την ψυχή του στο διάολο προκειμένου να πετύχει»

Δημοσιεύθηκε: 6 Μαρτίου 2021 22:15
Χάρης Βαρθακούρης: «Δεν ήρθα από την επαρχία όπως ένα παιδάκι που ήθελε να πουλήσει την ψυχή του στο διάολο προκειμένου να πετύχει»

Στην κάμερα του “Eυτυχείτε” μίλησαν η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης. Με αφορμή την ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσιάζουν κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ, “ΣουΚου Family”.

Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε για το πως βιώνει ο ίδιος αυτή την εμπειρία. Αλλά και για το αν το όνομά του και το το ότι είναι γιος του Γιάννη Πάριο λειτούργησε ως πέπλο προστασίας για τον ίδιο.

“ Έχω πιάσει τον εαυτό μου επί “Big Brother” να λέει “ωχ” αυτό τώρα δεν το έχω πει. Δεν έχει νόημα κάποιος να τάξει καριέρα σε μένα, δεν ήρθα – και δε θέλω να ακουστεί περίεργα – από την επαρχία όπως ένα παιδάκι και ήθελε να πουλήσει την ψυχή του στο διάολο προκειμένου να πετύχει. Κρίνω από τον πατέρα μου που ήρθε από το νησί και δίνω αυτό το παράδειγμᔨανέφερε.

Όσο για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει συζητήσει στο παρελθόν για να αναλάβει το House of Fame είπε:

“Δεν είχα συζητήσει για το House of Fame, είχα συζητήσει για άλλη εκπομπή. Αν έλειπε κάτι από το Live είναι η παρουσία κοινού, Η εκπομπή για την οποία είχα συζητήσει εγώ είναι ένα show που έχει άμεση ανάγκη το κοινό για αυτό και δεν έγινε.Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση για το Big Brother ακόμα, όταν έρθει η ώρα να τεθεί επί τάπητος, θα το συζητήσουμε

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT