Χάρης Βαρθακούρης: «Έστελναν κατάρες για μένα και τα παιδιά μου»

Συντάκτης: Newsroom

14 Ιουνίου 2022 10:43

Χάρης Βαρθακούρης: «Έστελναν κατάρες για μένα και τα παιδιά μου»

Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε στο Πρωϊνό του ΑΝΤ1 και μίλησε για την κόντρα του με τους Κάκκαβα-Γκουντάρα, τη συνεργασία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την οικογένειά του

Ο Χάρης Βαρθακούρης ανέφερε λεπτομέρειες από την παρουσίαση του Big Brother και την απόφασή του να το παρουσιάσει. Καθώς και για τη σχέση του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την κόντρα του με τον ΣΚΑΙ.

«Δεν έχω κάποια πρόταση τηλεοπτική και δεν με απασχολεί. Δεν θέλω να σχολιάσω reality, δεν με αφορά και δεν τα βλέπω. Όταν μου έγινε η πρόταση για το Big Brother είπα να το δοκιμάσω. Είχα και πιο εύκολες προτάσεις. Κυρίως για κριτής το οποίο το σνόμπαρα. Επέλεξα την πιο δύσκολη για μένα, αυτή που θα συζητηθεί. Κάτι που γρήγορα αντιλήφθηκα ότι δεν μου αρέσει. Άρχισε να με παίρνει από κάτω από τη δεύτερη εβδομάδα. Όταν έγινε το περιστατικό με τον Κρητικό άρχισε να δέχεται πυρά η εκπομπή και πήρε και μένα η μπάλα. Ο κόσμος νομίζει ότι εσύ κινείς τα νήματα. Μου έστελναν κατάρες για μένα και τα παιδιά μου.

Από ένα σημείο δεν έβλεπα καν την εκπομπή που παρουσίαζα. Η εντολή που δέχτηκα και τελικά αυτό ισχύει για όλους τους παρουσιαστές του Big Brother είναι ότι απαγορεύεται να πάρω θέση. Είχα όρο στο συμβόλαιο μου ότι μπορώ να διαλέξω τους σχολιαστές δίπλα μου. Υπήρχε μια λογοκρισία» ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης για το Big Brother.

«Εδώ και κάποιους μήνες η Αντελίνα έχει γυρίσει στο χρώμα της. Είναι πιο υγιές τώρα το μαλλί της που γύρισε στο μελαχρινό. Την γουστάρω περισσότερο τώρα». Αποκάλυψε για την σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη συνεργασία τους , ο Χάρης Βαρθακούρης είπε:

«Ο πατέρας μου δεν μου είπε να προσέξω τον Μικρούτσικο μη και μου πριονίσει την καρέκλα, μου είπε να προσέχω γενικά. Έχουμε καλές σχέσεις. Ο Ανδρέας εικάζω ότι είχε τα δικά του θέματα με το κανάλι, την παραγωγή και την όποια λογοκρισία υπήρχε. Γιατί υπήρχε λογοκρισία μετά το περιστατικό. Άλλαξε όλο το κλίμα από τη δεύτερη εβδομάδα, δεν προλάβαμε να χαρούμε την όποια επιτυχία».