Χασομέρι

14 Νοεμβρίου 2022 12:34

1. Γιατί να προτιμήσει κάποιος το Χασομέρι; Τι είναι αυτό που θα τον κερδίσει;
 
Το Χασομέρι είναι ένα κατάστημα που μπορεί να καλύψει σχεδόν όλα τα γούστα. Προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των πρώτων υλών μας και να προσφέρουμε στον καταναλωτή την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Θα το προτιμήσει εκείνος που θέλει σχέση ποιότητα τιμής και νόστιμες γεύσεις!
 
2. Πώς πήρατε την απόφαση να ανοίξετε το δεύτερο κατάστημα;
 
Όταν το φαγητό μας, το επιβραβεύει ο κόσμος του Βόλου καθημερινά, εμείς με τη σειρά μας θέλαμε να δώσουμε στους πελάτες την επιλογή να απολαύσουν τις γεύσεις μας και δίπλα στο κύμα της Αγριά,σε έναν προορισμό μόλις 7 χιλιομέτρων, από το κέντρο του Βόλου… με την καλύτερη θέα!
 
3. Ποιες είναι οι διαφορές των δύο μαγαζιών;
 
Και τα δύο μαγαζιά έχουν φτιαχτεί με μεράκι και αγάπη και έχουν το ίδιο μενού. Η μόνη διαφορά είναι ότι το ένα μαγαζί είναι πιο πολύ χειμερινός προορισμός και εύκολη απόδραση για κάθε μέρα στη πόλη. Από την άλλη, το άλλο είναι περισσότερο για το καλοκαίρι και μια εναλλακτική επιλογή για στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο κύμα. Και τα δύο βέβαια, είναι ανοιχτά όλο το χρόνο
 
3. Ποιες είναι οι σπεσιαλιτέ που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει κάποιος;
 
Δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω εύκολα κάποιο από τα πιάτα. Βέβαια, προτείνω ανεπιφύλακτα τη σαλάτα Χασομέρι, που είναι δροσερή, φέτα με μέλι μούσλι και σουσάμι για τους απαιτητικούς, πατάτες ογκρατέν για τα παιδιά και φυσικά σπαλομπριζόλα μοσχαρίσια και σνίτσελ για αυτούς που λατρεύουν το κρέας!
 
4. Υπάρχουν μελλοντικά σχέδια;
 
Όταν κάτι το αγαπάς δε σταματάς ποτέ να δημιουργείς! Τα σχέδια μας είναι αφοσιωθούμε στα δύο μας καταστήματα, αν και έχουμε προτάσεις να επεκταθούμε και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας γιατί το Χασομέρι το αγαπούν και μας το δείχνουν καθημερινά!