Χατζίδου – Παύλου: Στο νοσοκομείο η κόρη τους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

28 Νοεμβρίου 2022 12:12

Μια δυσάρεστη εμπειρία βίωσαν την Κυριακή η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου καθώς η κόρη τους βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το ιατρικό κέντρο, όπου η κόρη της Μελίτα υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Πολλοί από τους followers της έσπευσαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους και τις ευχές τους για περαστικά στο παιδί.  

Η Χατζίδου λίγο αργότερα έγραψε στα Instagram Stories της: «Σας ευχαριστούμε για το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τη Μελίτα μας. Είναι όλα φυσιολογικά αλλά συνεχίζουμε τις εξετάσεις.

Όταν όλα τελειώσουν θα σας μιλήσω για το τι έγινε ακριβώς. Προς το παρόν όλα καλά με πολύ παιχνίδι».

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έγιναν γονείς πριν από τρία χρόνια όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Μελίνα – Δήμητρα.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η μικρή τους είχε τα γενέθλιά της και οι παρουσιαστές Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου ετοίμασαν πάρτι για να γιορτάσουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Το θέμα του ήταν τα -αγαπημένα σε όλα τα παιδιά- στρουμφάκια.

Οι οικοδεσπότες της εκπομπής «[email protected]» μοιράστηκαν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Χατζίδου προχώρησε σε δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Αχ το Μελιτάκι μας έγινε τριών. Όλα ήταν υπέροχα! Και του χρόνου με υγεία!», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου πριν τρία χρόνια έγιναν για πρώτη φορά γονείς και η ζωή τους άλλαξε ολοκληρωτικά! Η μικρή Μελίτα – Δήμητρα ήρθε στον κόσμο και γέμισε χαμόγελα χαράς όλη την οικογένειά τους.