Χατζηβασιλείου για Αλιμπέρτη: «Η εκπομπή της έχει τις ίδιες στήλες με τη δική μου»

Συντάκτης: Newsroom

24 Απριλίου 2023 13:20

Χατζηβασιλείου για Αλιμπέρτη: «Η εκπομπή της έχει τις ίδιες στήλες με τη δική μου»

Για τις εκπομπές της Σοφίας Αλιμπέρτη και της Ελίνας Παπίλα απάντησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε δηλώσεις της. Η παρουσιάστρια τόνισε επίσης πως κάποια πράγματα είναι πάνω από τα χρήματα.

«Όταν πηγαίνει ένας αιρετός εκπρόσωπος στο ευρωκοινοβούλιο δεν κουβαλάει μόνο το δικό του κομμάτι, αλλά και το δικό μας. Όταν κάνεις μια πράξη που μπορεί να αποβεί μοιραία, εκθέτεις και το έθνος σου, όχι μόνο τον εαυτό σου», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε: «Έχω δει κάποια αποσπάσματα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε στη συνέχεια: «Κάποια πράγματα είναι πάνω από τα χρήματα. Δεν ξεπουλάω τις αξίες μου, ούτε το πώς αντιλαμβάνομαι το να κάνω τηλεόραση. Έκανα ιατρική εκπομπή το 2002, ήμουν η πρώτη στην Ελλάδα που το έκανε. Τα έχω κάνει όλα στην τηλεόραση, νιώθω πληρότητα».

Κλείνοντας, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε για την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη: «Έχει τις ίδιες στήλες ακριβώς με τη δική μου εκπομπή. Μη σου πω ότι έχει και τον ίδιο καλεσμένο, γιατί ο Κωνσταντίνος Ξένος ήταν συνεργάτης μου τότε».