Χέιλι Μπίμπερ: Έκανε επέμβαση καρδιάς μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

28 Απριλίου 2022 15:26

Χέιλι Μπίμπερ: Έκανε επέμβαση καρδιάς μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Η Χέιλι Μπίμπερ  μέσα από ένα βίντεο 12 λεπτών μίλησε για το εγκεφαλικό που υπέστη και το χειρουργείο που έκανε στην καρδιά της.

Χέιλι Μπίμπερ: Έκανε επέμβαση καρδιάς μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Δύο περίπου μήνες μετά το εγκεφαλικό και τη νοσηλεία της η Χέιλι Μπίμπερ«άνοιξε» την καρδιά της τους θαυμαστές της και εξομολογήθηκε τον γολγοθά που πέρασε με την υγεία της.

Η Χέιλι αποκάλυψε πως έτρωγε πρωινό με τον Justin, όταν άρχισε να βιώνει έναν πόνο στο χέρι που έφτανε μέχρι τις άκρες των δαχτύλων. Μέσα σε λίγα λεπτά δεν μπορούσε να μιλήσει, να αντιληφθεί πού βρίσκεται και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Ευτυχώς για εκείνη, ο Μπίμπερ κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης, υπήρχε γιατρός κοντά και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Η Μπίμπερ εξήγησε πως ενώ στο μυαλό της μπορούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις που της έκαναν, η ίδια δεν μπορούσε να βγάλει ούτε μια κραυγή. Όταν η ομιλία άρχισε να επανέρχεται, το μοντέλο συνέχισε να βιώνει άγχος και πανικό.

«Ήταν λες και η γλώσσα με το στόμα μου δεν μπορούσαν να βρουν τις λέξεις για να απαντήσω, ήταν τρομακτικό. Ήμουν πολύ φοβισμένη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Όταν έφτασε στο νοσοκομείο η Χέιλι ήταν σε καλύτερη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούσαν αν εντοπίσουν πως προέκυψε ο θρόμβος στον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο θρόμβος ήταν αποτέλεσμα μιας τέλειας καταιγίδας, αντισυλληπτικών που ξεκίνησε να παίρνει χωρίς να ενημερώσει τον γιατρό της, του covid19 που πέρασε και μιας πρόσφατης πτήσης με αεροπλάνο.

Τελικά οι γιατροί βρήκαν πως η Χέιλι  υποφέρει από PFO, Ανοικτό Ωοειδές Τρήμα (Patent Foramen Ovale- PFO), που ουσιαστικά πρόκειται για μια τρύπα στην καρδιά, ένα απομεινάρι της εμβρυικής κυκλοφορίας, στο μεσοκολπικό διάφραγμα (το τοίχωμα που χωρίζει τους δύο κόλπους της καρδιάς). Αυτό υπάρχει σε όλα τα έμβρυα για να μπορεί να μεταφέρεται το οξυγονωμένο αίμα από τη μητέρα στο σώμα του εμβρύου και ενώ πρέπει να κλείσει μετά τη γέννηση, δυστυχώς παραμένει ανοιχτό για το υπόλοιπο της ζωής τους, στο 25% περίπου των ανθρώπων. Οι γιατροί προχώρησαν σε επέμβαση, έκλεισαν την τρύπα αυτή η οποία στην Bieber ήταν πολύ μεγάλη.

«Νιώθω καλά που όλα πήγαν καλά και που βρήκαμε τι φταίει και το φτιάξαμε και μπορώ να ξεπεράσω αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να προχωρήσω στη ζωή μου», τόνισε η Χέιλι.