Χέιλι Μπίμπερ: Θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της ανίχνευσαν οι γιατροί

14 Μαρτίου 2022 15:22

Χέιλι Μπίμπερ: Θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της ανίχνευσαν οι γιατροί

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εκτάκτως το πρωί της Πέμπτης 10/3 το διάσημο μοντέλο, Χέιλι Μπίμπερ με διαταραχή στον εγκέφαλο.

Χέιλι Μπίμπερ: Θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της ανίχνευσαν οι γιατροί

Οι γιατροί εξέταζαν το ενδεχόμενο το πρόβλημα που εμφάνισε να σχετίζεται με τον Covid-19 αφού είχε νοσήσει πριν λίγες εβδομάδες.

Οι ειδικοί ανέφεραν πως τα συμπτώματα που παρουσιάζει δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με την ηλικία της και εμφανίζονται συνήθως σε μεγαλύτερους ανθρώπους.

Λίγες ώρες πριν, η Χέιλι Μπίμπερ εξήγησε στο κοινό της πως τελικά.

Το επεισόδιο δεν οφείλεται στον κορωνοϊό και δήλωσε πως οι γιατροί ανίχνευσαν έναν μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό της.

«Το πρωί της Πέμπτης έπαιρνα πρωινό με τον σύζυγό μου, όταν ξαφνικά άρχισα να έχω συμπτώματα εγκεφαλικού.

Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν πως έχω έναν πολύ μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό μου, που μου προκάλεσε μία μικρή έλλειψη οξυγόνου.

Το σώμα μου το ξεπέρασε μόνο του και επανήλθα μέσα σε μερικές ώρες. Παρά το γεγονός ότι είναι μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει, είμαι σπίτι τώρα και είμαι καλά.

Επίσης, είμαι ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους, γιατρούς και νοσηλευτές που με φρόντισαν», είπε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Hailey Bieber: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού η 25χρονη!

Η Hailey Bieber, σύζυγος του Justin Bieber και κόρη του γνωστού ηθοποιού Στίβεν Μπάλντουιν, χθες μπήκε στο νοσοκομείο με κινητικές δυσκολίες οι οποίες συνήθως παρουσιάζονται σε ανθρώπους που έχουν πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων, το διάσημο μοντέλο εισήχθη σε νοσοκομείο στην περιοχή του Palm Springs.

Και οι γιατροί από την πρώτη στιγμή επεσήμαναν πως δεν συνάδει η κλινική της εικόνα με την ηλικία της.

Τέτοιου είδους συμπτώματα εγκεφαλικού παρουσιάζουν μεγαλύτερης ηλικίας άτομα και πιθανόν να σχετίζονται με τον κορονοϊό από τον οποίο προσβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Πάντως σε ό,τι αφορά την κατάσταση της υγείας της Hailey Bieber ήταν καθησυχαστικό το γεγονός ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον ξεκουράζεται στο σπίτι της.