Χείρα φιλίας από την Καινούργιου στην Μπάρκα:”Είναι άδικο αυτό που της κάνουν”

Συντάκτης: Newsroom

27 Μαρτίου 2024 10:15

Ένα σχόλιο στήριξης στη Δανάη Μπάρκα, έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που θέλει τη Μαρία Μπακοδήμου να παίρνει τη θέση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην παρουσίαση της Φάρμας.

«Θα το πω, κι ας είναι απέναντι, και ο Λιάγκας πάει πολύ καλά. Δε λέγανε πριν λίγο καιρό ότι θα τον αλλάξουν του χρόνου; Είναι λίγο αδικία. Για ποιο λόγο όταν κάποιος είναι εκεί και πηγαίνει καλά, να λες ότι θα αλλάξει;» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε λέγοντας:

«Να πω και κάτι άλλο; Θα το πω γιατί είμαι πολύ δίκαιη και εκτιμώ τους ανθρώπους που δουλεύουν. Ούτε για τη Μπάρκα είναι ωραία αυτά που ακούγονται αυτή τη στιγμή, ότι θα πάει η Φαίη στη θέση της. Αντικειμενικά η Δανάη κάνει μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια στο Mega. Και σε νούμερα αν το δεις, με τη Φαίη, πάνω κάτω στα ίδια είναι.

Το να λες ξαφνικά, ενώ είμαστε στα μέσα της σεζόν ότι θα φύγει και θα πάει μια άλλη παρουσιάστρια στη θέση της, δεν είναι ωραίο, για τον παρουσιαστή που είναι εκεί και πάει καλά. Δεν είναι ωραίο ρε παιδί μου… Να σεβόμαστε τις εκπομπές που είναι στον αέρα και τους παρουσιαστές. Αυτό που κάνουν στη Δανάη είναι άσχημο».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο παρακάτω: