ΧΗ.ΜΑ.

Δημοσιεύθηκε: 10 Νοεμβρίου 2020 16:57
ΧΗ.ΜΑ.

…εκεί που η Χημεία των γεύσεων… εκτελείται με ΜΑθηματική ακρίβεια…

 

Κι αν αναρωτιέστε τι δουλειά έχει η Χημεία και τα Μαθηματικά, τότε πρέπει να δοκιμάσετε τα πιάτα του Τόλη και του Μπάμπη και θα καταλάβετε τι χάνατε όλα αυτά τα χρόνια που δε στρωθήκατε… στο φαΐ!

Στην προσεγμένη οικογενειακή επιχείρηση των αδελφών Μπρικέ, θα απολαύσετε πιάτα φτιαγμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες και πάνω από όλα φτιαγμένα με μεράκι, αγάπη για το καλό φαγητό και σεβασμό για τον πελάτη. Γιατί στο ΧΗ.ΜΑ. στόχος τους είναι να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Ήταν πριν από δέκα χρόνια όταν τα αδέλφια Τόλης (Χημικός) και Μπάμπης (Μαθηματικός) Μπρικέ αποφάσισαν να ασχοληθούν με τον χώρο της εστίασης. Την επιτυχία που ακολούθησε δεν τη φανταζόταν. Κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν ναό του καλού φαγητού, ένα εστιατόριο για τους λάτρεις του κρέατος, ένα αυθεντικό μπριζολάδικο. Αυτό το κατάφεραν με τη συνεχή αναζήτηση των καλύτερων υλικών και με το να σερβίρουν τους πιο ποιοτικούς κρεατομεζέδες.

Μπορείτε να παραγγείλετε και να φάτε σπιτικό και προσεγμένο φαγητό. Με ένα τηλεφώνημα όλες οι γευστικές προτάσεις έρχονται στον χώρο σας.

 

 

 

ΧΗ.ΜΑ.- Παλαιά Φώκαια     25ης Μαρτίου 11   Τ.: 2291078235

Tripadvisor: XH.MA.- Άλιμος

 

ΧΗ.ΜΑ.
ΧΗ.ΜΑ.
ΧΗ.ΜΑ.