Μικρούτσικος για Σπυροπούλου:Είπα την γνώμη μου και απειλήθηκα με μήνυση!
O Aνδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στο νέο ριάλιτι «TV Queen» και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο παρουσιαστής μίλησε και αναφέρθηκε στη δήλωση που έκανε πρόσφατα ότι «αν […]
Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο που ανέβασε από την Αυστραλία
Η Δέσποινα Βανδή και οι συνεργάτες της ταξίδεψαν ως την Αυστραλία, όπου και θα τραγουδήσει ζωντανά μαζί με τους Kings στην Αδελαΐδα. Μέσω TikToK, η τραγουδίστρια μοιράστηκε δύο βίντεο από το μεγάλο […]
Σοφία Χατζηπαντελή:Οι hot φωτογραφίες στο instagram!
Η Σοφία Χατζηπαντελή γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα των Εσωρούχων που ήταν η 25η Απριλίου, με μία από τις πιο αποκαλυπτικές αναρτήσεις που έχει κάνει στα social media. Το μοντέλο πόζαρε με […]
ΧΗ.ΜΑ. …εκεί που η Χημεία των γεύσεων… εκτελείται με ΜΑθηματική ακρίβεια…
28 Αυγούστου 2019 19:47
Κι αν αναρωτιέστε τι δουλειά έχει η Χημεία και τα Μαθηματικά, που ίσως δεν πολυσυμπαθούσατε στο σχολείο, τότε πρέπει να δοκιμάσετε τα πιάτα του Τόλη και του Μπάμπη και θα καταλάβετε τι χάνατε όλα αυτά τα χρόνια που δεν στρωθήκατε… στο φαί!
Στην προσεγμένη οικογενειακή επιχείρηση των αδελφών Μπρικέ, θα απολαύσετε πιάτα φτιαγμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες και πάνω από όλα φτιαγμένα με μεράκι, αγάπη για το καλό φαγητό και σεβασμό για τον πελάτη. Γιατί στο ΧΗ.ΜΑ. στόχος τους είναι να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Ήταν πριν από δέκα χρόνια όταν τα αδέλφια Τόλης (Χημικός) και Μπάμπης (Μαθηματικός) Μπρικέ αποφάσισαν να ασχοληθούν με τον χώρο της εστίασης. Την επιτυχία που ακολούθησε δεν την φανταζόταν. Κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν ναό του καλού φαγητού, ένα εστιατόριο για τους λάτρεις του κρέατος, ένα αυθεντικό μπριζολάδικο. Αυτό το κατάφεραν με την συνεχή αναζήτηση των καλύτερων υλικών και με το να σερβίρουν τους πιο ποιοτικούς κρεατομεζέδες. Θα φάτε σπιτικό και προσεγμένο φαγητό σε ένα περιβάλλον όπου οι πελάτες δεν είναι απλά πελάτες, αλλά φιλοξενούμενοι της οικογένειας Μπρικέ. Εδώ όλοι γίνονται μία παρέα. Δεν είναι τυχαία τα δύο εστιατόρια ΧΗ.ΜΑ. στην Παλαιά Φώκαια και στον Άλιμο, γαστρονομικοί προορισμοί που προσελκύουν θαμώνες από όλη την Αθήνα.
ΧΗ.ΜΑ.! πρόκειται για μια καινούργια λέξη που μάλιστα έχει και επιστημονικό ορισμό:
«ΧΗ.ΜΑ. ακλ. ουσ. (εκ του συμφυρμού χημείας και μαθηματικών), η επακριβώς υπολογισμένη και μελετημένη ανάμειξη των ουσιών, προκειμένου να παραχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η τέρψη των αισθήσεων του εστιαζόμενου.
Ο εστιαζόμενος νιώθει άνετα, «σαν στο σπίτι του», στην κουζίνα όμως έχει επιστρατευτεί συσσωρευμένη γνώση και παρατήρηση για την άρτια διεκπεραίωση και φροντίδα του τραπεζιού».