Χοακίν Φίνιξ: ο Τζόκερ επέστρεψε με μια ταινία όπου ο Μάικλ Μιλς υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία

12 Ιανουαρίου 2021 16:15

Μετά τη διάκρισή του με Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «Joker» του Τοντ Φίλιπς το οποίο σάρωσε ρεκόρ και βραβεία, ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά για τον Χοακίν Φίνιξ, ενώ θα τον δούμε σε μια νέα ταινία με τίτλο “C’ Mon, C’ Mon”.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι γνωστός ηθοποιός αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο νέο κινηματογραφικό πρότζεκτ του Ρίντλεϊ Σκοτ, με τίτλο «Kitbag», υποδυόμενος τον Γάλλο στρατηγό και αυτοκράτορα, Ναπολέοντα Βοναπάρτη.

Οι δυο τους μάλιστα, όπως σίγουρα θυμάστε οι περισσότεροι, είχαν συνεργαστεί ξανά στον «Μονομάχο» του 2000 με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου. Μέχρι, να τον δούμε όμως να φοράει τη στολή του Ναπολέοντα στο πολυαναμενόμενο ιστορικό δράμα σε σενάριο του Ντέιβιντ Σκάρπα, θα απολαύσουμε τον Οσκαρικό ηθοποιό σε μια άλλη –και σίγουρα πιο χαμηλών τόνων- ταινία.

Ο λόγος για το «C’ Mon, C’ Mon» που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Μάικλ Μιλς (Beginners και 20th Century Women) και θα πρωταγωνιστεί ο Χοακίν Φίνιξ. Στο φιλμ, ο Χοακίν Φίνιξ θα παίξει τον ρόλο ενός καλλιτέχνη ο οποίος αναλαμβάνει τη φροντίδα –και στην ουσία την κηδεμονία -του μικρού ανιψιού του. Το αγόρι έχει να αντιμετωπίσει τη διπολική διαταραχή από την οποία πάσχει ο πατέρας του.

Στο καστ, εκτός από τον Χοακίν Φίνιξ και τον μικρό Γούντι Νόρμαν (Poldark, The War of the Worlds) συμμετέχει ακόμα η Γκάμπι Χόφμαν (Transparent ). Παράλληλα, ο Μάικ Μιλς, εκτός από την σκηνοθεσία, υπογράφει και το σενάριο της ταινίας. Αν η πανδημία δεν αλλάξει για ακόμα μία φορά τα σχέδια της παραγωγής, η νέα ταινία του Χοακίν Φίνιξ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις σκοτεινές αίθουσες το φθινόπωρο του 2021.