Χώρισε τελικά ο Σκαρμούτσος;Η απάντηση του σεφ

Συντάκτης: Newsroom

21 Φεβρουαρίου 2024 11:03

Στο δημοσίευμα περί χωρισμού με την σύντροφό του, Μαριέττα Ντάνα απαντά  ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Όπως αναφερόταν σε δημοσιεύματα, ο γνωστός σεφ και η σύντροφός του χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εδώ και δύο μήνες έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός σεφ  διαψεύδει την είδηση για τον χωρισμό του: «Είναι αστείο αυτό που γράφτηκε και είναι κρίμα που αναπαράγεται γιατί υπάρχουν και παιδιά στη μέση», ήταν η πρώτη του αντίδραση.

«Εννοείται πως μένουμε μαζί και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Γέλασα όταν διάβασα ότι χωρίζω. Είναι τραγικό ότι μεταφέρεται κάτι και γράφεται παντού χωρίς να έχει εξακριβωθεί», αναφέρει  ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος παραμένει στο πλευρό της αγαπημένης του, Μαριέττας Ντάνα.

Δημήτρης Σκαρμούτσος – Η κοινή ζωή δίπλα στην Μαριέττα Ντάνα

Ο γνωστός σεφ και η σύντροφός του, Μαριέττα Ντάνα μετρούν περισσότερα από δέκα χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει τη δική του όμορφη οικογένεια, όταν το 2015 γεννήθηκε ο γιος τους.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι πατέρας ενός ακόμη παιδιού από προηγούμενη σχέση του.

«Θα ήθελα πάρα πολύ ένα κορίτσι, αν μπορούσε κάποιος να μου υπογράψει ότι το τρίτο παιδί θα ήταν κορίτσι. Τότε θα προσπαθούσα. Με τον φόβο να κάνω και τρίτο αγόρι, νομίζω ότι είναι κάτι που δεν θα δοκιμάσω. Βέβαια, στη ζωή ποτέ μη λες «ποτέ». Η ζωή είναι γεμάτη απρόοπτα», δήλωνε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος το 2018 στην εφημερίδα Real Life.