Χωρισμός-βόμβα Monica Bellucci και Nicolas Lefebvre: Τις πταίει. Η ηθοποιός μιλάει για το «the end»

Δημοσιεύθηκε: 05/07/2019 16:07
Χωρισμός-βόμβα Monica Bellucci και Nicolas Lefebvre: Τις πταίει. Η ηθοποιός μιλάει για το "the end"

Το είπε καθαρά και ξάστερα. «Είμαι πάλι μόνη». Η αειθαλής Ιταλίδα σεξοβόμβα και απ’ τις ωραιότερες γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ απ’ το σελιλόιντ Monica Bellucci μπήκε πάλι στο κλαμπ των σόλο.

Στα 54 της χρόνια και ούσα κούκλα, όπως πάντα, απολαμβάνει και πάλι τη μοναξιά (μετά το διαζύγιο της με τον Vincent Kassel, ο οποίος και ξαναπαντρεύτηκε -και με πολύ μικρότερή του, κατά 30, αν δεν με απατά η μνήμη μου, χρόνια και πατέρας έγινε πρόσφατα). Την αποκάλυψη-δυναμίτη του χωρισμού της με τον vagabond αρτίστα Nicolas Lefebvre έκανε η ίδια σε συνέντευξή της στην Ιταλική εφημερίδα F.

«Αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Ο Nicolas μού έμαθε πολλά πράγματα. Έχει αληθινό καλλιτεχνικό ταλέντο αλλά η σχέση μας θα πάρει άλλον δρόμο τώρα, αυτόν της φιλίας για μια ζωή», δήλωσε χαρακτηριστικά, χωρίς να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που χώρισαν.

Το πρώην -πλέον- ζευγάρι, τον περασμένο Μάρτιο έκανε την επίσημη πρώτη κοσμική του εμφάνιση στο Παρίσι, τραβώντας ομοβροντία φλας. Λίγο κράτησε το ειδύλλιο και για τον χωρισμό, όπως λένε insiders φταίει το γεγονός ότι ήθελαν εντελώς διαφορετικά πράγματα.

TIP

Μη ξεχνάμε πως ο Nicolas είναι και 17 χρόνια μικρότερός της, ανήκουν σε εντελώς άλλες γενιές, με άλλη νοοτροπία, «πιστεύω» και όνειρα. Μάλλον, επιμένουν πηγές από Γαλλία, κάπου εκεί «χάθηκε η μπάλα».

EXTRA TIP

H τελευταία φορά που εθεάθησαν μαζί σε επίσημη εμφάνιση ήταν στις αρχές Ιουνίου, στο γκαλά του Maud Fontenoy  Foundation.