Χριστίνα Αλεξανιάν: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα της υγείας της – «Δεν έχεις χρόνο για να το λιβανίσεις και να το κλάψεις το θέμα»

Συντάκτης: Newsroom

31 Μαρτίου 2023 15:10

Χριστίνα Αλεξανιάν: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα της υγείας της – «Δεν έχεις χρόνο για να το λιβανίσεις και να το κλάψεις το θέμα»

Για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της μίλησε η Χριστίνα Αλεξανιάν στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Είμαι πολύ τυχερή. Πέρσι, ανήμερα της Αγίας Χριστίνης, πραγματικά ξεπέρασα κάτι απ’ αυτά που λες ότι τα βρίσκεις τυχαία. Πήγα για άλλο και βρήκα κάτι άλλο. Είμαι πολύ ευγνώμων και στον γιατρό μου, τον Ηλιάδη, αλλά και σε όλο το επιτελείο που το αντιμετώπισαν τέλεια».

«Θα σας φανεί περίεργο αλλά είχα μία τρελή ψυχραιμία. Είπα: οκ, τι είναι αυτό, πείτε μου πότε χειρουργείται; Δεν ξέρω, ίσως είναι η άμυνα, όταν αντιμετωπίζεις κάτι πραγματικά δύσκολο, να επιστρατεύεις όλες σου τις δυνάμεις, να μην σπαταληθείς, για να το αντιμετωπίσεις».

«Θεωρώ ότι όταν συμβαίνει κάτι πραγματικά δύσκολο, πρέπει να συσπειρώνεις ό,τι δύναμη έχεις για να το αντιμετωπίσεις. Δεν έχεις χρόνο για να το λιβανίσεις και να το κλάψεις το θέμα, να λες “γιατί σε μένα Παναγιά μου; “. Είναι σε σένα όπως θα ήταν στον οποιονδήποτε».

«Έτσι ήμουν πάντα εγώ, φιλοσοφούσα τη ζωή. Δεν θα ζήσουμε 2.500 χρόνια, αυτό είναι το τσιτάτο μου και αυτή είναι η αλήθεια. Θέλω να χαίρομαι την κάθε στιγμή, την κάθε συνεργασία, το κάθε βλέμμα που ακουμπάει σε ανθρώπους που αγαπώ. Ίσως γι’ αυτό το αντιμετώπισα και με ψυχραιμία», εξομολογήθηκε η Χριστίνα Αλεξανιάν.