Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο, Γιώργο Ζώη – Το ταξίδι στην Πράγα

Συντάκτης: Newsroom

12 Μαΐου 2024 16:55

Στην Πράγα βρέθηκε για τις πασχαλινές της διακοπές η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Σασμός» ταξίδεψε δίπλα στον νέο της σύντροφο, Γιώργο Ζώη, όπως πρόδωσε και μια από τις αναρτήσεις της στα stories που ανέβασε στο instagram.

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ της Real Life, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο σκηνοθέτης Γιώργος Ζώης, τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι, με τους ίδιους να κρατούν χαμηλό προφίλ απέναντι στα media.

Ο Γιώργος Ζώης είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός, ένας ταλαντούχος καλλιτεχνικά ευφυής και εναλλακτικός άνθρωπος. Χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν διαθέτει λογαριασμούς στα social media, καθώς τον ενδιαφέρει να εκφράζεται μέσω της δουλειάς!

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Οι αλλαγές στην προσωπική της ζωή

Στο τέλος του περασμένου έτους, έγινε γνωστή η είδηση για τον χωρισμό της ηθοποιού με τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση, με τον οποίο η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη υπήρξε για χρόνια ζευγάρι.

«Δίνω βάση και στην προσωπική μου ζωή και γι΄αυτό επέλεξα να μη δουλεύω τόσο πολύ γιατί πρέπει να έχω και την προσωπική μου ζωή. Ακόμα δεν σκέφτομαι δική μου οικογένεια και παιδιά, θα δούμε, αλλά ακόμα όχι, θα δείξει», είχε πει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πριν από μερικούς μήνες σε συνέντευξή της.

Το νέο ταξίδι στην Πράγα επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ για τη σχέση του ζευγαριού. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, θέλοντας να μην προκαλέσει σχόλια για τη νέα της σχέση, προτίμησε να φωτογραφήσει από απόσταση τον Γιώργο Ζώη, δημοσιεύοντας στιγμιότυπο στον δικό της λογαριασμό στο instagram.

Η πρώτη ανάρτηση με τον Γιώργο Ζώη:

Δες περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη στην Πράγα: