Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο «Σασμός», η απώλεια της μητέρας της και η δυσλεξία

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Οκτωβρίου 2022 09:55

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ήταν αποκαλυπτική σε συνέντευξη που παραχώρησε και μίλησε ακόμη και για την προσωπική της ζωή.

Η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» στην ΕΡΤ1.

Μίλησε για τη ζωή της, από τα παιδικά της χρόνια μέχρι το σήμερα και τον ρόλο της «Αργυρώς» στον Σασμό.

Για τα γυρίσματα της σειράς που πραγματοποιούνται στο πατρικό της σπίτι, εξήγησε: «Περνούσα πολλές ώρες στο παιδικό δωμάτιο να κάνω γυρίσματα αλλά μου ήταν πολύ οικείο. Δεν έβρισκαν σπίτι για την Αργυρώ οπότε το πρότεινα εγώ. Ήταν καρμικό γιατί βρέθηκα στο Μεταξουργείο με μια συνάδελφο και της είπα να κοιτάξουν το σπίτι μου και πήγαν στον πατέρα μου και το έκλεισαν. Είχαν δει τόσα σπίτια και δεν τους άρεσε κανένα».

Σχετικά με τον ρόλο της στον «Σασμό», τόνισε: «Θα ήθελα να κάνει πράγματα η ηρωίδα μου που δεν κάνει. Κυρίως όσον αφορά στις αντιδράσεις. Αλλά προσθέτω και αφαιρώ πράγματα και τα φέρνουμε πιο κοντά σε εμάς. Τα βαρύγδουπα πράγματα τα αφαιρώ, θεωρώ ότι δεν πάνε στον ρόλο της Αργυρούς».

Αναφερόμενη στις κριτικές αλλά και τη δημοσιότητα που εξασφάλισε μέσα από τους ρόλους της, παραδέχτηκε πως έχει γούρια, τα οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει.

«Οι καλές κριτικές δεν ξέρω αν σου κάνουν πολύ καλό. Είναι πολύ λεπτή γραμμή και να επαναπαυτείς. Είμαι προληπτική, οπότε έχω γούρια και θα κάνω πράγματα πριν ανέβω στην σκηνή. Κάνω κάτι συγκεκριμένο από πολύ μικρή και το ξέρουν πολύ κοντινά μου άτομα. Στην Κρήτη αισθάνθηκα ‘Σάκης Ρουβάς’ γιατί δεν περίμενα αυτή την επιτυχία», δήλωσε επιστρατεύοντας το χιούμορ της.

Για τον ιδιωτικό της βίο, η ηθοποιός που διατηρεί σχέση με τον Θανάση Τότσικα, επισήμανε: «Δίνω βάση και στην προσωπική μου ζωή και γι’ αυτό επέλεξα να μη δουλεύω τόσο πολύ γιατί πρέπει να έχω και την προσωπική μου ζωή. Ακόμα δεν σκέφτομαι δική μου οικογένεια και παιδιά, θα δούμε, αλλά ακόμα όχι, θα δείξει. Αν με ρωτήσει κάποιος για τα προσωπικά μου, θα απαντήσω».

«Δεν μου έχει τύχει στη ζωή μου να ερωτευτώ τον λάθος άνθρωπο», πρόσθεσε με αφορμή τον ρόλο της «Αργυρώς» στον Σασμό.

Σε άλλο σημείο, αποκάλυψε ότι είχε δυσλεξία, λέγοντας: «Είχα δυσλεξία στο σχολείο και θυμάμαι πήγαινα κάθε Τετάρτη σε ειδικό κέντρο και βοηθήθηκα. Δεν μπορείς όμως και να το ξεπεράσεις τελείως. Έδινα προφορικά εξετάσεις. Δεν είχα πρόβλημα με τους συμμαθητές μου, με αντιμετώπισαν τέλεια. Ακόμη και τώρα γράφω ένα μήνυμα και λείπουν προτάσεις, εγώ νομίζω ότι έγραψα αλλά δεν τις έχω γράψει, έτσι το καταλάβαμε κιόλας ότι έχω δυσλεξία».

Τέλος, για την απώλεια της μητέρας της είπε: «Έχασα σε πολύ τρυφερή ηλικία τη μητέρα μου. Θυμάμαι πολύ τις κουβέντες που κάναμε. Δεν έκρυψα ποτέ πράγματα από τους γονείς μου, ειδικά από τη μαμά μου που ήμουν πιο κοντά. Ας πούμε πήγαινα σε ένα πάρτι και θα γυρνούσα 7 η ώρα το πρωί, δεν θα της έλεγα ψέματα ποτέ ότι πήγα σε μια φίλη. Υπήρχε σχέση εμπιστοσύνης κι ειλικρίνειας».