Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: σπάνιες φωτογραφίες της μαζί με τον Θανάση Τότσικα

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουνίου 2022 10:30

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: σπάνιες φωτογραφίες της μαζί με τον Θανάση Τότσικα

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι εδώ και χρόνια ζευγάρι με τον σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα και έχουν μια πολύ όμορφη σχέση που από ό,τι φαίνεται πάει από το καλό στο καλύτερο

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μαζί με τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στη ζωή τους και αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις. Οι δυο τους δεν θέλουν να γίνονται στόχος στα αδιάκριτα βλέμματα. Για τον λόγο αυτό και οι κοινές τους φωτογραφίες είναι πολύ σπάνιες.

Πρόσφατα όμως η πρωταγωνίστρια του Σασμού, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες τους από χαλαρές στιγμές τους στην Εύβοια. Από τα διαλείμματα του φεστιβάλ Evia film project όπου βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

 

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στον πρόσφατο γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη

Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη. Και η εμφάνισή τους έκανε τα… κλικ του φωτογραφικού να πάρουν φωτιά.

Η αγαπημένη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Σασμού και ο σκηνοθέτης σε λίγο καιρό κλείνουν τρία χρόνια σχέσης. Γνωρίστηκαν στις Άγριες Μέλισσες, όταν εκείνη υποδυόταν τη γυναίκα του Λάμπρου, τη Θεοδοσία κι εκείνος είχε αναλάβει το μοντάζ των επεισοδίων του πρώτου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1.

Από τότε οι δύο τους έχουν γίνει αχώριστοι. Μάλιστα έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Μένουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ η Χριστίνα έχει γίνει και μέλος της… οικογένειας Τότσικα. Με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις. Είναι κολλητή της Ρούλας Ρέβη, ενώ και όλη η οικογένεια μιλά με τα καλύτερα λόγια για εκείνη. Και για το ταλέντο της και για τον χαρακτήρα της.

Όλοι περιμένουν πότε οι δύο τους θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Αυτό σύμφωνα και με τους δύο δεν τους «καίει» ιδιαίτερα, αλλά ήδη οι πρώτες φήμες για βέρα στο δεξί έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

«Δεν είμαστε πολλά χρόνια μαζί με τον σύντροφό μου, δυόμιση χρόνια. Μου λέει τη γνώμη του, τα συζητάμε και εγώ του λέω τη δική μου για αυτά που κάνει. Είναι σκηνοθέτης αλλά και να ήταν ηθοποιός δεν θα είχαμε ανταγωνισμό. Στον άνθρωπο είναι… Δεν έχω σκεφτεί αν θα ήθελα να κάνω έναν μυστικό γάμο. Μπορεί να μου έρθει να κάνω ένα μεγάλο πάρτι και όποιος το έμαθε, το έμαθε. Δεν ξέρω πως θα μου τη βαρούσε. Θα ήθελα να γίνω κάποια στιγμή μητέρα, αλλά δεν το σκέφτομαι. Τώρα είμαι 29 και μου λένε ότι φαίνομαι μεγαλύτερη στην τηλεόραση» εξομολογήθηκε πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός.