Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Συγκινεί για τον θάνατο της μητέρας της

Συντάκτης: Newsroom

23 Δεκεμβρίου 2022 10:55

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Συγκινεί για τον θάνατο της μητέρας της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη φιλοξενήθηκε στο Happy Day και μίλησε για τον Σασμό, τη σχέση της με τον Θανάση Τότσικα που κρατά τρία χρόνια, αλλά και τον θάνατο της μητέρας της.

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha έχασε τη μητέρα της, όταν βρισκόταν στην εφηβεία με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη ψυχανάλυση.

«Έχω κάνει αρκετά ψυχανάλυση. Βίωσα μία μεγάλη απώλεια σε μία δύσκολη ηλικία, έχασα τη μητέρα μου στην εφηβεία. Μετά ήταν απαραίτητη η ψυχανάλυση. Με βοήθησε να αντιμετωπίσω διάφορα θέματα, όπως οι κρίσεις πανικού που μπορεί να έχουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία. Συνεχίζω να κάνω, είναι κάτι που με βοηθάει αρκετά».

«Είναι πολύ σκληρό, το σίγουρο είναι ότι μία ημέρα όλοι θα πεθάνουμε. Αισθάνομαι και τυχερή γιατί πολλές φορές σκέφτομαι ότι υπάρχουν παιδιά που δεν θυμούνται τους γονείς τους. Εγώ τη θυμάμαι, είχα μεγαλώσει πια, είχα και σχέση… Η μητέρα μου ήταν ένας άνθρωπος πολύ γελαστός και αισιόδοξος και προσπαθώ να το θυμάμαι αυτό και να είμαι κι εγώ έτσι. Το πίστευε η μητέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός και με έσπρωχνε κιόλας».

«Δεν έχω πει ποτέ “γιατί σε μένα;”. Ποτέ δεν έχω πει αυτή την κουβέντα και με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που το κάνουν. Ό,τι κι αν μου ‘χει συμβεί στη ζωή δεν το έχω πει και δεν θα το πω. Τα όνειρα είναι μία περίεργη υπόθεση. Όταν έρχεται στον ύπνο μου, όχι πολύ συχνά, τη βλέπω σαν να έρχεται από ταξίδι και να φεύγει. Σαν να φεύγει και να της λέω “κάτσε να πούμε δύο κουβέντες που λείπεις τόσα χρόνια”», ανέφερε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.