Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας: Άλλαξαν βέρες (φωτογραφία)

12 Απριλίου 2022 14:19

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Θανάσης Τότσικας: Αντάλλαξαν βέρες (φωτογραφία)

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Alpha “Σασμός”, ενσαρκώνοντας την κεντρική ηρωίδα, Αργυρώ Βρουλάκη που ζει έναν απαγορευμένο έρωτα με τον Αστέρη Σταματάκη που υποδύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης. Στην πραγματική της ζωή έχει βρει τον εκλεκτό της καρδιάς της στο πρόσωπο του γνωστού σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας: Αντάλλαξαν βέρες

Οι δύο τους είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια και φαίνεται ότι τελικά αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο πολύ σημαντικό βήμα στη σχέση τους κι έτσι, πριν από λίγες μέρες, με την παρουσία όλης της οικογένειας Τότσικα, άλλαξαν βέρες.

Δεν ήταν ένας επίσημος αρραβώνας, αλλά περισσότερο μια επιβεβαίωση της δέσμευσης που έχουν αναλάβει έτσι κι αλλιώς ο ένας απέναντι στον άλλον.

Η οικογενειακή συνάντηση ήταν μια τέλεια ευκαιρία και βέβαια όλοι στην οικογένεια του Θανάση χάρηκαν πάρα πολύ.

Ανάμεσά τους ήταν και ο αδελφός του Θανάση, Αποστόλης Τοτσκιας με τη σύζυγό του, τη γνωστή φωτογράφο Ρούλα Ρέβη.

Ένας μεγάλος έρωτας

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχει μιλήσει για τη γνωριμία και τον έρωτά της με τον γνωστό σκηνοθέτη, αποκαλύπτοντας ότι είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο. Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη, ωστόσο είναι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι.

«Ναι, είμαι ερωετυμένη και είναι γνωστή πια, νομίζω, η σχέση μου με το Θανάση Τότσικα. Είμαστε μαζί για περισσότερο από έναν χρόνο και περνάμε καλά.

Με τον Θανάση έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Έχουμε πάθος και οι δύο για το σινεμά, κοινό τρόπο σκέψης και κοινά αυτονόητα.

Γνωριστήκαμε την εποχή όπου έπαιζα στις «Άγριες μέλισσες» και έτυχε να συνεργαστούμε πέρυσι στον «Σιωπηλό δρόμο», όπου εκείνος έκανε το μοντάζ (σσ: ο Θανάσης Τότσικας είναι σκηνοθέτης). Οπότε με έχει ζήσει σε όλες τις τελευταίες μου δουλειές».

Σε ερώτηση αν οι δύο τους μένουν μαζι, είπε: «Όχι. Είναι κάτι που έχουμε κάνει και οι δύο με προηγούμενες σχέσεις μας και δεν το έχουμε ανάγκη στην παρούσα φάση. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί, μένουμε πολλές ημέρες μαζί, πάρα πολλές αλλά τυπικά δεν μένουμε μαζί.

Όχι γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας, απλώς πιστεύω ότι η ζωή και τα πράγματα πηγαίνουν από μόνα τους χωρίς να χρειαστεί να τα πιέσουμε.

Η συμβίωση ή και ο γάμος δεν είναι κάτι που αποζητώ αυτή την εποχή. Ο σύντροφός μου μοιάζει αρκετά με τον αδερφό του, τον Αποστόλη Τότσικα. Είναι δύο όμορφα παιδιά. Ο σύντροφός μου δεν με έκρινε στις “Άγριες Μέλισσες” αλλά μπορεί να σχολιάζαμε μια σκηνή. Ο Θανάσης με βοηθούσε πολύ με τα λόγια. Να τα μάθω», κατέληξε.

Όλα αυτά βτα έλεγε πριν από ένα χρόνο και από τότε όπως φαίνεται άλλαξαν πολλά, καθώς οι δύο τους αποφάσισαν να πάνε τη σχέση πιο πέρα. Ίσως, όπως είπε και η ίδια η Χριστίνα, τα πράγματα να «πήγαν μονα τους».

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε σκοπεύουν να παντρευτούν, όπως φαίνβεται όμως, τα κουφέτα δεν θ’ αργήσουν…