Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας: Οι φήμες για χωρισμό και η κρίση

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Ιανουαρίου 2023 09:16

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Θανάσης Τότσικας: Οι φήμες για χωρισμό και η κρίση

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας ήταν έτοιμοι να παντρευτούν. Ήταν. Γιατί σύμφωνα με ανθρώπους που ξέρουν πράγματα και ψιθυρίζουν στους διαδρόμους του καναλιού και της παραγωγής, τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά το τελευταίο διάστημα.

Είναι από τα talk of the town των τελευταίων ημερών. Η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο αγαπημένος της Θανάσης Τότσικας βρίσκονται στα πρόθυρα χωρισμού τη στιγμή μάλιστα που συζητούσαν έντονα το ενδεχόμενο να προχωρήσουν την σχέση τους ένα βήμα παραπάνω ανεβαίνοντας μέσα στο χρόνο τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μέσα στους διαδρόμους του καναλιού όλοι συζητάνε την κρίση στη σχέση του καναλιού τονίζοντας μάλιστα πως το τελευταίο διάστημα ο Τότσικας έχει φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί.

Οι αιτίες πολλές με κυριότερη την απομάκρυνση λόγω του λίγου χρόνου που βρίσκονται μαζί εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων που το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργήσει
εντάσεις.

Αυτά φυσικά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Μπορεί να είναι μία κρίση που θα ξεπεραστεί. Όλα αυτά θα τα δείξει ο χρόνος.  Το γεγονός πάντως είναι πως αυτή τη στιγμή
προέχει να λυθούν τα ζητήματα για να δει το ζευγάρι αν θα προχωρήσει στη ζωή του όπως φαινόταν το τελευταίο διάστημα.

Το ειδύλλιο της  Χριστίνας Χειλά Φαμέλη με τον σκηνοθέτη  Θανάση Τότσικα άρχισε πριν από περίπου δύο χρόνια με την πρώτη τους κοινή εξόρμηση να γίνεται στην Αστυπάλαια το καλοκαίρι
του 2020.

Ο Τότσικας, ο οποίος είναι αδελφός του ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα, γνώρισε την τηλεοπτική Αργυρώ Βρουλάκη του «Σασμού» στους κόλπους μιας κοινής καλλιτεχνικής συντροφιάς, όταν εκείνη υποδυόταν ακόμη τη Θεοδοσία στις «Άγριες Μέλισσες».

Λίγο αργότερα οι δυο τους συνεργάστηκαν στο σίριαλ «Σιωπηλός δρόμος», στο οποίο εκείνη έπαιζε κι εκείνος είχε αναλάβει το μοντάζ.

«Με τον Θανάση έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Έχουμε πάθος και οι δύο για το σινεμά, κοινό τρόπο σκέψης και κοινά αυτονόητα» έχει δηλώσει η Χειλά Φαμέλη για τη σχέση τους σε συνέντευξή της.