Χριστίνα Χειλά Φαμέλη : Το φωτεινό σπίτι της Αργυρώς του «Σασμού»

14 Μαρτίου 2022 23:56

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη : Το φωτεινό σπίτι της Αργυρώς του «Σασμού»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βιώνει φέτος την απόλυτη επιτυχία μέσω του ρόλου της στο «Σασμό» ως Αργυρώ Βρουλάκη.

Η γλυκιά ηθοποιός μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες» και τον ρόλο της Θεοδοσίας, στη συνέχεια ξεχώρισε για τις υποκριτικές της ικανότητες ως Ελπίδα στη σειρά – θρίλερ του Mega «Σιωπηλός Δρόμος», ενώ τώρα την βλέπουμε καθημερινά στο «Σασμό» και αγωνιούμε για τις εξελίξεις γύρω από τον απαγορευμένο έρωτά της με τον Αστέρη.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί»

 

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε ότι το πατρικό της σπίτι στη σειρά «Σασμός» είναι το αληθινό της πατρικό σπίτι, αυτό στο οποίο μεγάλωσε.

«Ο Σασμός είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει με τη μαμά του και εγώ παίζω στο σπίτι μου. Δηλαδή, το πατρικό σπίτι της τηλεοπτικής Αργυρώς, είναι το δικό μου πατρικό σπίτι, αυτό που μεγάλωσα.

Η σκηνογράφος διάλεξε τυχαία το πραγματικό μου παιδικό δωμάτιο για δικό μου δωμάτιο στη σειρά.

Το ίδιο και με το δωμάτιο της μαμάς μου, που το διάλεξε για την τηλεοπτική μαμά μου», είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

«Στη σειρά έχω μια σκηνή που φτάνω στο σπίτι μετά από χρόνια που ήμουν στην Αυστραλία και η συγκίνησή μου ήταν πραγματική, γιατί λόγω δουλειάς δεν πήγαινα συχνά.

Το είδα φτιαγμένο και με πολύ κόσμο και συγκινήθηκα. Είχα καιρό να το δω με τόσο κόσμο», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Στην προσωπική της ζωή η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της, Θανάση Τότσικα.

Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης, ο οποίος είναι αδελφός του Αποστόλη Τότσικα, είναι μαζί σχεδόν τα δύο τελευταία χρόνια και παρόλο που εκείνη βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, έχουν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φλας των φωτογράφων.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της για το ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της:

«Πιστεύω πολύ στον έρωτα. Είναι κινητήρια δύναμη, σε κάνει να θέλεις να κάνεις πράγματα, να ζήσεις…Όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις, νομίζω ότι είμαστε ανολοκλήρωτοι αν δεν ζήσουμε αυτό το υπέροχο συναίσθημα”.

Ενω σε ερώτηση αν μπορούν να συνυπάρξουν έρωτας και λογική, είχε πει: “Νομίζω ότι χάνεις λίγο τα λογικά σου με τον έρωτα, όταν δεν είναι αμοιβαίος. Το βρίσκω και λίγο γοητευτικό αυτό».

Τα τελευταία χρόνια η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μένει στο κέντρο της Αθήνας, της αρέσει πολύ η μαγειρική, η γιόγκα και το μπαλέτο.

Ο προσωπικός της χώρος, μέσα από τις φωτογραφίες που έχει η ίδια δημοσιεύσει στο Instagram, φαίνεται λιτός και λειτουργικός, με καθαρές γραμμές και αγάπη στις ξύλινες επιφάνειες που προσθέτουν ζεστασιά στο χώρο.

Για να δώσει μεγαλύτερη ζωντάνια, προτίμησε να το κάνει μέσω των φυτών, επιλέγοντας ιδιαίτερα αυτά με φωτεινό, πράσινο φύλλωμα. Το αποτέλεσμα τη δικαιώνει με το σπίτι της να χαρακτηρίζεται από το σκανδιναβικό στιλ διακόσμησης.

Στους τοίχους μοντέρνα κάδρα και κορνίζες ολοκληρώνουν τη διακόσμηση.

Μένει μαζί με την σκυλίτσα της, την Πέτρα που πρωταγωνιστεί σε πολλές αναρτήσεις της στο Instagram.

Πηγή: περιοδικό Ciao