Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη:το συγκλονιστικό μήνυμα που πήρε από μια πρώην σύντροφο γυναικοκτόνου

Συντάκτης: Newsroom

28 Σεπτεμβρίου 2022 20:35

Τη γνωρίσαμε ως Θεοδοσία στις «Άγριες μέλισσες» αλλά μπήκε στις καρδιές μας ως Αργυρώ στον «Σασμό».

Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη έρχεται στην παρέα της εκπομπής της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022  στις 23:30για να μας μιλήσει για τη σχέση της με την ξαφνική επιτυχία, αλλά και τον φόβο μιας μελλοντικής αποτυχίας.

Η ηθοποιός μετράει μόλις λίγα χρόνια στην υποκριτική, κανένα όμως δεν πήγε χαμένο, αφού ήδη έχει αφήσει το σημάδι της σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές των τελευταίων χρόνων.

Με αφορμή τη σχέση της με τον τηλεοπτικό της σύντροφο, τον Αστέρη, μιλάει για τους απαγορευμένους έρωτες της ζωής της, αφηγείται πώς είναι να κάνει γυρίσματα στο παιδικό της δωμάτιο, αλλά και ποιο είναι το καλύτερο κομπλιμέντο που έχει ακούσει από τις επισκέψεις της στην Κρήτη.

«Επιστρέφει» στα γεγονότα που την καθόρισαν, όπως η απώλεια της μητέρας της σε ηλικία μόλις 16 ετών, και η απόφασή της να εγκαταλείψει το μπαλέτο, με το οποίο ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά. Αποκαλύπτει πώς αισθάνθηκε στα γυρίσματα της μικρού μήκους ταινίας «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)» με θέμα τη βία κατά των γυναικών και το συγκλονιστικό μήνυμα που πήρε από μια πρώην σύντροφο γυναικοκτόνου. Τέλος, μιλάει για την προσωπική της ζωή, για το πόσο κοντινό αισθάνεται το σενάριο να γίνει μητέρα και αποκαλύπτει τα όνειρά της για το μέλλον.