Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας: Γάμος τέλος! Γιατί τινάχτηκαν όλα στον αέρα

Συντάκτης: Newsroom

7 Ιουνίου 2022 13:00

Είναι από τα πρόσωπα που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απασχόλησαν πάρα πολύ τους τηλεθεατές. Ο λόγος για τη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, η οποία κερδίζει τις εντυπώσεις από την παρουσία της στον Σασμό.

Η αγαπημένη του κοινού Αργυρώ συναρπάζει με τον έρωτά της για τον Αστέρη και τη νέα ζωή της στα Γιάννενα με τον Σταύρο. Δείχνει να αναζητεί τον άνδρα που θα μείνει βράχος δίπλα της. Κι ενώ στη σειρά τον αναζητεί, στην προσωπική ζωή της τον έχει βρει.

Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη τα δύο τελευταία χρόνια είναι φουλ ερωτευμένη με τον Θανάση Τότσικα, τον αδελφό του ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα. Και μάλιστα οι δύο τους δήλωναν μέχρι πρόσφατα έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Πρόσφαταο ζευγάρι αποφάσισε να μείνει κάτω από την ίδια στέγη, ενώ οι δύο τους είχαν ξεκινήσει και ετοιμασίες για το γάμο τους.

Το ζευγάρι ήδη ζει σαν παντρεμένο και οι δύο τους ήταν στα καλύτερά τους, με την ηθοποιό να έχει γνωρίσει εδώ και καιρό την οικογένεια του σκηνοθέτη.

Για παράδειγμα με τη μέλλουσα συνυφάδα της, τη διάσημη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη έχουν γίνει αυτοκόλλητες. Όταν ο Αποστόλης Τότσικας μάλιστα έπαιζε στο Εθνικό Θέατρο, στην παράσταση «Λεωφορείο ο πόθος» οι δύο γυναίκες πήγαν μαζί περισσότερες από δύο φορές για να τον απολαύσουν.

 

Πώς άλλαξαν όλα

Η Χριστίνα και ο Θανάσης με τη συγκατοίκηση άρχισαν ουσιαστικά να κάνουν πρόβα γάμου, αν και οι δύο έλεγαν ότι ακόμη είναι νωρίς για βέρα στο δεξί. Βέβαια, όλες οι ενδείξεις έπειθαν ότι αυτή η ημέρα δεν θα αργούσε αφού και οι δύο είναι τρελά ερωτευμένοι.

Κι ενώ είχαν κανονιστεί τα πάντα περί του γάμου και οι οικογένειές τους και οι φίλοι τους περίμεναν τα προσκλητήρια, τελικά ήρθε ένα μεγάλο «όχι» της Χριστίνας Χειλά, η οποία αποφάσισε να αναβάλει το γάμο, λέγοντας στο σύντροφό της ότι δεν είναι τελικά ακόμη έτοιμη.

Ο Θανάσης Τότσικας έπεσε από τα σύννεφα και βέβαια η μεταστροφή της συντρόφου του δεν του άρεσε καθόλου. Είναι όμως αναγκασμένος να τη δεχτεί. Όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον των δύο, η απόφαση αυτή της Χριστίνας έχει παγώσει το Θανάση, αλλά δεν έχει αλλάξει τη σχέση τους, καθώς οι δύο τους παραμένουν μαζί κι αγαπημένοι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από δύο χρόνια στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών. Η Χριστίνα υποδυόταν τη Θεοδοσία, τη σύζυγο του Λάμπρου, ενώ ο Θανάσης έκανε το μοντάζ της σειράς. Και από τότε είναι αχώριστοι.

Πηγή CIAO