Χριστίνα Κεφαλά: «Φέτος το Survivor δεν πάει καλά, όλοι τσακώνονται»

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουνίου 2022 09:05

Χριστίνα Κεφαλά: «Φέτος το Survivor δεν πάει καλά, όλοι τσακώνονται»

Η Χριστίνα Κεφαλά βρέθηκε στο πλατό του The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πως είναι τώρα η ζωή της μετά από τη συμμετοχή σε δύο ριάλιτι στην τηλεόραση

Η Χριστίνα Κεφαλά συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και στη συνέχεια στο Survivor. Αυτό που σίγουρα κέρδισε είναι περισσότερη δημοτικότητα ακόμη και στα social, με τα οποία ασχολείται τώρα πια επαγγελματικά.

«Η ζωή μου συνεχίζει όπως ήταν, σε καλύτερο βαθμό εννοείται μετά το παιχνίδι, γιατί το Survivor μου έδωσε δημοσιότητα. Το My Style Rocks ήταν απλά ένα ξεκίνημα. Η τηλεόραση είναι ένας πολύ όμορφος χώρος. Πρέπει να έχεις και σπουδές για να τον συνεχίσεις. Και πολύ θετική αύρα. Έχω δουλέψει στον κλάδο του Yachting και στην εστίαση».
«Ο Σάκης κέρδισε δίκαια το περσινό Survivor, αλλά πιστεύω το άξιζε πιο πολύ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη γιατί ήταν από την αρχή μέσα. Θα ήθελα να το πάρει εκείνη».
«Εννοείται ότι θα ήθελα να ήμουν στο περσινό Survivor. Πρώτον αυτό που μας βοήθησε να αναδειχθούμε από εκεί, είναι η καραντίνα. Η μεγαλύτερη τηλεθέαση σε Survivor ήταν το πρώτο κι αυτό που ήμασταν εμείς. Φέτος νομίζω ότι δεν έχει πάει τόσο καλά σαν πρόγραμμα και θεωρώ ότι ήταν πολύ νωρίς να ξαναγίνει. Έπρεπε να δώσουν περιθώριο ένα χρόνο ακόμα. Δηλαδή ο κόσμος βλέπει τα ίδια και τα ίδια στην ουσία» ανέφερε η Χριστίνα Κεφαλά.

Θα πήγαινε στο Survivor All Star

«Αν μου πουν για το All Star θα ξαναπήγαινα στο Survivor. αλλά δεν αντέχω την πείνα… Έκατσα δύο μήνες. Εννοείται θα ξαναέμπαινα με καλύτερο μισθό στο συμβόλαιο. Απλά αυτό που με τρομάζει πιο πολύ είναι να μην ξαναχτυπήσω γιατί είχα αυτόν τον φόβο και χτύπησα. Με ακολουθεί ακόμη και τώρα και έχω προβλήματα. Έχω θέμα με το αυχενικό. Το φετινό Survivor δεν το βλέπω. Παρακολούθησα στην αρχή, αλλά είδα ότι όλοι τσακώνονται. Αλλά δεν έχω και πολύ χρόνο να δω τηλεόραση»