Χριστίνα Κολέτσα: «Είμαι σε περίοδο κατάθλιψης τα τελευταία 25 χρόνια»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Φεβρουαρίου 2023 11:39

Αποκαλυπτική ήταν η Χριστίνα Κολέτσα σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πλαστική επέμβαση που έκανε, στο αυτοκίνητο που της έδωσε ως δώρο θαυμαστής της, ενώ παράλληλα απάντησε αν είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Δεν απαντώ στα σχόλια ότι είμαι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Bασάλο. Δεν απαντώ σε κάτι που δεν ισχύει. Το να ασχολείται κάποιος με την προσωπική ζωή κάποιου δεν μου βγάζει υγεία», είπε αρχικά η καλλιτέχνιδα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αντίδραση της οικογένειας της όταν ανακοίνωσε την απόφασή της να ασχοληθεί με τον τραγούδι: «Όταν είπα στους γονείς μου ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι έπαθαν εγκεφαλικό. Η μαμά μου δεν ήθελε καθόλου, ο μπαμπάς μου ήταν πιο διαλλακτικός. Αλλά δεν τους άκουσα.

Έχω δουλέψει σε φούρνο, ως σερβιτόρα, σε μια ναυτιλιακή, ως μπαργούμαν», σημείωσε η Κολέτσα.

Σε άλλο σημείο, τόνισε: «Το φλερτ συμβαίνει μόνο διαδικτυακά, στο live δεν δίνω και πολλά περιθώρια για να με φλερτάρει ο άλλος. Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε έναν άνδρα είναι τα χέρια του.

Δεν νιώθω μόνη, έχω πολλούς φίλους που με αγαπάνε αλλά δεν έχω κάποια σχέση. Έχω βγει ραντεβού με θαυμαστή, μέσα από τα social media. Θα έβγαινα και με νεότερο άνδρα, όχι βέβαια αν υπάρχει διαφορά είκοσι ετών».

Η Κολέτσα υπογράμμισε ότι κάνει ψυχανάλυση. «Νομίζω είμαι σε περίοδο κατάθλιψης τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής μου. Γενικά είμαι πολύ κλειστή. Κάνω πάλι ψυχανάλυση», τόνισε σχετικά.

Αναφορικά με το αν έχει προχωρήσει σε πλαστική επέμβαση απάντησε: «Στο παρελθόν έχω κάνει πλαστική επέμβαση. Σιγά μην σου πω…».

«Έχω μάθει ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Κάποιες φορές ήμουν κουλ, άλλες φώναξα, έβρισα, χώρισα», ανέφερε σε κάποια άλλη στιγμή της συνέντευξής της.

Παράλληλα, περιέγραψε ότι κάποτε ένας θαυμαστής της της έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο ωστόσο εκείνη δεν το δέχθηκε.