Χριστίνα Κοντοβά: Ταξίδεψε στην Αφρική και βάφτισε τη μικρή Χριστίνα (φωτογραφίες)

6 Δεκεμβρίου 2020 19:00

Ένα ταξίδι στην Αφρική αποφάσισε να κάνει πριν λίγο καιρό η Χριστίνα Κοντοβά. Είναι άλλωστε γνωστό πως η σχεδιάστρια αγαπά τα ταξίδια καθώς τις αρέσει να γνωρίζει νέους πολιτισμούς, διαφορετικές κουλτούρες και να παίρνει νέες εικόνες που θα αποτελέσουν έμπνευση για τις επόμενες δημιουργίες της.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες εικόνες από τον κάθε τόπο που επισκέπτεται. Σε αυτό το τελευταίο ταξίδι ωστόσο στην Ουγκάντα της Αφρικής έζησε και μια ξεχωριστή εμπειρία.

Όπως έκανε γνωστό μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είχε τη χαρά να είναι παρούσα στη βάφτιση 13 παιδιών και μάλιστα να γίνει και η νονά ενός μικρού κοριτσιού το οποίο πήρε το όνομά της, Χριστίνα.

“Και το όνομα αυτής, Χριστίνα! Είχα την τιμή να παραβρεθώ στην βάπτιση 13 παιδιών στην ενορία του Πατέρα Αντώνιου και μάλιστα να γίνω νονά της μικρής Χριστίνας” έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά δημοσιεύοντας και μερικές φωτογραφίες από το μυστήριο.