Χριστίνα Λαμπίρη: «Η τηλεόραση δεν μπορεί να είναι γεμάτη “δεινόσαυρους”!»

4 Φεβρουαρίου 2022 17:04

Χριστίνα Λαμπίρη: «Η τηλεόραση δεν μπορεί να είναι γεμάτη “δεινόσαυρους”!»

Η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν καλεσμένη στο «Love it».

«Η τηλεόραση μου έχει λείψει, βέβαια, είναι η δουλειά μου αλίμονο. Όταν φεύγεις έχει σημασία αυτό που αφήνεις πίσω σου να είναι θετικό. Είναι η αμοιβή σου.

Λέω όχι σε προσκλήσεις γιατί με στρεσάρει, ξαναμπαίνω μέσα στα παπούτσια τα ίδια. Έχω την αγωνία του “αέρα”».

«Η τηλεόραση ήταν πάντα σκληρό άθλημα. Φέτος είναι η δυσκολότερη χρονιά για όλους. Δεν μπορώ το ίδιο προϊόν συνέχεια και υπάρχει πολύ ίδιο προϊόν.

Εγκλωβίζει και τους παρουσιαστές. Πρέπει κάθε άνθρωπος που βγαίνει στο γυαλί να προσαρμόζεται το concept πάνω του.

Η μαγεία και η μαγκιά είναι να αναδείξουν τα δικά σου χαρακτηριστικά.

Όλοι είμαστε άλογα κούρσας, γι’ αυτό πληρωνόμαστε. Ποντάρουν πάνω μας. Αν κάποιος σε φρενάρει από πίσω είτε με τη θεματολογία είτε να σε βάλει σε καλούπι κάποιος θα το πετύχει κάποιος όχι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είσαι καλός παρουσιαστής».

«Είναι μια πολύ εύκολη απάντηση για όσους πρέπει να στύψουν το μυαλουδάκι τους για μια νέα ιδέα το “τι θέλει το κοινό”».

«Έχουμε κοτσάρει έναν τίτλο -infotainment- και εκεί έχουμε βάλει τα πάντα. Οι εκπομπές δεν έχουν ταυτότητα. Ο ένας είναι μέσα στα πόδια του άλλου».

Υπάρχουν συνάδελφοι που έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο να περνάνε από το ένα είδος στο άλλο.

Σαν τηλεθεάτρια, επιλέγω καθαρά προγράμματα. Όταν θέλω ενημέρωση παρακολουθώ ενημέρωση. Όταν θέλω ψυχαγωγία κάνω ζάπινγκ και όταν δω το χαρούμενο θα κάτσω και όταν δω το δραματικό θα το αλλάξω.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι μια σταθερή αξία στην ενημέρωση. Λες “Παπαδάκης ενημέρωση πρωινή”. Και έτσι πρέπει να είναι για μένα η τηλεόραση.

Η τηλεόραση δεν μπορεί να είναι γεμάτη “δεινόσαυρους”! Όμως θέλει ένας σταθμός να στηρίξει ένα νέο πρόσωπο;

Του δίνεις τον χρόνο να το χτίσει; Εκπομπές που χτίστηκαν από καινούργια παιδιά και δεν πήγαν έπρεπε να τιμωρηθεί αυτός που είχε την ιδέα».