Χριστίνα Λαμπίρη: «Μου λείπει η δουλειά μου»

31 Δεκεμβρίου 2021 20:15

Χριστίνα Λαμπίρη: «Μου λείπει η δουλειά μου»

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στο Πάμε Δανάη για την οικογένειά της και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τελευταία στη δουλειά της την οποία υπεραγαπά.

Χριστίνα Λαμπίρη: «Μου λείπει η δουλειά μου».

«Δεν κάνω τηλεόραση τα τελευταία τρία χρόνια, από το 2018. Μου λείπει η δουλειά μου. Είμαι εξαιρετικά ευλογημένη γιατί έκανα τη δουλειά που ήθελα, ανεξαρτήτως αν την εκμεταλλεύτηκα σωστά».

Τον Ιανουάριο του 2021 ήταν σχεδόν έτοιμη για νέα εκπομπή αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ

«Στεναχωρήθηκα πολύ για τον κόσμο που με εμπιστεύτηκε και τελικά δεν ξεκίνησε η εκπομπή», ανέφερε η ίδια επί του θέματος.

«Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Δεν είναι ωραίο πράγμα να έχεις δεσμευτεί κάπου και ξαφνικά να μένεις χωρίς δουλειά. Γι΄αυτό και ήμουν σε όλες μου τις συνεργασίες χαλαρή σε σχέση με τα συμβόλαιά μου. Έλεγα στο δικηγόρο μου «τα συμβόλαια είναι για να καταπατώνται. Μην τρελαίνεσαι». Κάθε φορά έλεγα την ίδια ιστορία».

Έκανε την δουλειά που αγαπούσε πάντα

«Από τη στιγμή που συμφωνούσα σε μία δουλειά, την υποστήριζα απόλυτα ανεξαρτήτως αν μου άρεσε ή όχι. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν το καλύτερό μου, ούτε ότι όταν ξεκινούσα να κάνω αυτή τη δουλειά είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου αυτή τη θέση. Πάντα αυτό που σκεφτόμουν και ονειρευόμουν ήταν η ενημέρωση», απάντησε η ίδια.

Για το αν ο κύκλος του #metoo μπορεί να ανοίξει και στην τηλεόραση

«Όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση δεν έχω δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση. Λεκτική ναι. Στην πίεση της δουλειάς όμως δεν του έδινα καμία σημασία. Εκείνη την ώρα με τάραζε αυτό που άκουγα αλλά έλεγα ότι για να φωνάζει τόσο πολύ πρέπει να γίνει έτσι. Όποιος ενοχλείται να μιλάει».

Για την περίπτωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Το περιστατικό με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο είναι φρικαλέο. Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου».

Το διαζύγιο που ήρθε ενώ ήταν έγκυος

«Έτυχε να χωρίσω με τον πατέρα της κόρης μου ενώ ήμουν έγκυος. Ωστόσο, έχουμε μια καλή σχέση μέχρι και σήμερα. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε κοπέλα», κατέληξε μιλώντας για την οικογένειά της.