Χριστίνα Λαμπίρη: «Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση»

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιανουαρίου 2023 14:10

Χριστίνα Λαμπίρη: «Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια εντόπισε το τηλεοπτικό συνεργείο σε βραδινή της έξοδο, όπου τη ρώτησε για τα πρόσωπα της φετινής σεζόν αλλά και την ενδεχόμενη τηλεοπτική της επιστροφή στο μέλλον.

«Θα ήθελα να γυρίσω στην τηλεόραση»

«Περνάω μία ήρεμη φάση της ζωής μου. Είμαι μεταξύ μαγαζιού, σάιτ, κόρης και εγγονού στην Πάτρα, πηγαινοέρχομαι. Θα ήθελα να γυρίσω στην τηλεόραση, γιατί είναι η δουλειά μου αλλά θα ήθελα να μπορώ να επιλέξω τι θα μπορούσα να κάνω».

«Δεν πιστεύω ότι όλα πάνε σε όλους ούτε πως όλες οι ηλικίες κάνουν για όλα».

Ποιο είναι το concept με το οποίο θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση;

«Το ‘χω στημένο έτοιμο και ωραίο στο μυαλό μου. Είναι εβδομαδιαίο, γιατί είναι δύσκολο αλλά νομίζω ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον».

Για τα πρόσωπα και τις εκπομπές που επιλέγει να παρακολουθήσει η ίδια στην τηλεόραση η δημοσιογράφος αναφέρει:

«Εμένα μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα, να ξέρω τι έχω απέναντί μου, τι βλέπω. Θέλω ψυχαγωγία; Ψυχαγωγία μέχρι τέλους. Ξέρω ότι από τη στιγμή που θα κάνω τον πρόλογό μου μέχρι την ώρα που θα αποφωνήσω, θα έχω την ψυχαγωγία στο μυαλό μου, πώς θα περάσει καλά ο κόσμος».

«Ανάλογα με τη διάθεσή μου επιλέγω να δω είτε καθαρή ψυχαγωγία, είτε καθαρή ενημέρωση».

Για την παρουσία της Κατερίνας Καραβάτου στο My Style Rocks σημειώνει: «Αρχικά χαίρομαι που επέστρεψε και μάλιστα με μία εκπομπή που ήθελε να κάνει. Έχει νόημα καμιά φορά να δοκιμάζεσαι. Δεν μας χαλάει να λέμε ναι στην πρόκληση. Είναι πολύ καλή έτσι κι αλλιώς, έχει όλα τα στοιχεία του καλού παρουσιαστή».

Αναφορικά με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου επισημαίνει: «Δεν μιλώ ποτέ για συναδέλφους, γι’ αυτό και είμαι ανιαρή στις συνεντεύξεις μου, γιατί δεν δίνω τους τίτλους που ένας αρχισυντάκτης ή ένας διευθυντής θα ήθελε. Απ’ τη στιγμή που βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα, πάει να πει ότι πρέπει να είναι. Ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει».